Haberler

Eski Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı! Rozetini bizzat Meral Akşener taktı

Güncelleme:

Bir dönem TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlığı görevinde bulunan Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı. Kayalar'a rozetini İYİ Parti'nin grup toplantısı öncesinde Genel Başkan Meral Akşener bizzat taktı.

Türkiye 14 Mayıs'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerine kilitlenirken, İYİ Parti'den sürpriz bir hamle daha geldi.

Eski Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı! Rozetini bizzat Meral Akşener taktı

ROZETİNİ BİZZAT AKŞENER TAKTI

TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yapan Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı. Kayalar'a rozetini İYİ Parti'nin grup toplantısı öncesinde Genel Başkan Meral Akşener bizzat taktı.

Eski Maliye Bakanı Lütfullah Kayalar, İYİ Parti'ye katıldı! Rozetini bizzat Meral Akşener taktı

LÜTFULLAH KAYALAR KİMDİR?

1983 yılında Anavatan Partisi, Ankara il örgütü kurucusu olarak siyasete atıldı ve Yozgat milletvekili seçildi. Yozgat Milletvekilliği, TBMM Başkanlık Divanı İdare Amirliği, TBMM KİT Komisyon Başkanlığı ile Tarım Orman ve Köy İşleri ve Maliye Bakanlıkları yaptı. AGİT Parlamenterler Asamblesi Türk Grubu üyesiydi. 2007 Genel seçimlerine CHP'den aday olduysa da seçilemedi. 1 Kasım 2015 Türkiye genel seçimlerinde Yozgat'tan bağımsız milletvekili adayı oldu.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Maliye Bakanlığı Meral Akşener İYİ Parti Maliye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

Turgay Soyler:

eskiye rağbet olsa bit pazarına rahmet yağar

259
67
yanıtYanıtla
zırzop:

günün sözü

yanıt36
yanıt11
Ömer Kirman:

İyi parti F.bahçe gibi oldu. Ünlü olanları alıyor ama icraat yok

160
42
yanıtYanıtla
Arda Yıldız:

90 lı yılların yaşlılarını toplayıp yeniyiz diyen ip de sandığa gömülecek.

97
21
yanıtYanıtla
Metin Yalcin:

İlkeler bitik, kişiler yitik ..

66
18
yanıtYanıtla
Hikmet Cakir:

)))))))))) bunlar cöp avinda akli selim olanda ayrilip izlemeye cekiliyor bu milletin gözünde teröristleri lanetlemeyip is birligi icinde olanlarin onlardan ne farki var menfaatlar bu vatan dan dahami degerli yazik hemde cok yazik

20
8
yanıtYanıtla
ercan gurbhetchi:

İP ne yaparsa yapsın masaya geri döndü oyları eriyor.

3
1
yanıtYanıtla
ismail bey :

Özaldan sonra anap'ın başına geçecek adamdı. Adaylıktan çektiler, mesut yılmazı seçtirdiler... Bu saatten sonra bir işe yaramaz, kocamış..

1
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title