Haberler

Eski CHP'li Göğebakan: "Chp'nin Üyesinin Yüzde 65'i Naylon Üye"

Adana’da 50 yıl CHP’ye üye olduktan sonra istifa eden, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın amcası İsmail Göğebakan, CHP’nin 900 bin üyesinden yüzde 65’nin ’naylon üye’ olduğunu ve bu üyelerin partinin yolunu dahi bilmediğini söyledi.

Adana'da 50 yıl CHP'ye üye olduktan sonra istifa eden, ünlü müzisyen Murat Göğebakan'ın amcası İsmail Göğebakan, CHP'nin 900 bin üyesinden yüzde 65'nin 'naylon üye' olduğunu ve bu üyelerin partinin yolunu dahi bilmediğini söyledi.

Göğebakan, 5-6 Eylül'de CHP'nin kurultaya gideceğini hatırlatarak, "CHP'nin Türkiye'de kayıtlı üye sayısı 900 bin kişi. Bunun yüzde 65'i naylon üye. Naylon üye ne demek, bu yüzde 65 CHP'nin yerini yolunu bile bilmez. Partideki aç kurtlar, kendi adamlarını delege ya da üye olarak yazdırır. Yüzde 65 bu insanlardır. Parti ile ilişkisi yoktur, partinin yolunu dahi bilmezler. İl, ilçe kongrelere zamanında bir de kurultay dönemleri zamanında kendilerinin partili oldukları haberdar edilir. Çünkü bu insanlar delege ve yönetici yapılmıştır. Bu insanların partiyle falan bir alakası yok" dedi.

Göğebakan CHP'nin halktan uzak bir parti olduğunu söyleyerek, şunları kaydetti:

"CHP'de söylemde halk kelimesi var, ama CHP adeta halktan korkarcasına halkın içine girmemeye özen göstermektedir. Sanki halk bir öcüymüş gibi halktan uzak bir şekilde masa başındaki ayak oyunlarıyla CHP yönetiliyor. Bu nedenle CHP'nin almış olduğu oy oranı belli. Ben 50 yıldar CHP'nin hamalı oldum ama aldatılmışım, 50 yıl uyutulmuşum. Çünkü CHP halkın partisi değil. Halkın partisi olsa, halk ile iç içe olur. CHP, bir 90 yıl daha geçse iktidar olamaz çünkü inandırıcılığı kalmamış."

CHP'nin 1236 kurultay delegesi olduğunu kaydeden Göğebakan, "Çok yüksek bir şekilde Kemal Kılıçdaroğlu kazanacak, çünkü bunlar asker delege, çünkü bu insanlar belli bir şekilde ödüllendirildi" diye konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Murat Göğebakan Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title