Haberler

Esgin ve Torun'dan Adaylık Açıklaması

AK Parti’nin Bursa’dan 4. sıra adayı Cemalettin Kani Torun ve 12. sıra milletvekili adayı Mustafa Esgin, istikrar ve büyümenin devamı için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti'nin Bursa'dan 4. sıra adayı Cemalettin Kani Torun ve 12. sıra milletvekili adayı Mustafa Esgin, istikrar ve büyümenin devamı için çalışacaklarını söyledi.

12. sıradan aday gösterilen Esgin, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada, "Adalet ve Kalkınma Partisi kurulduğu 14 Ağustos 2001 tarihinden itibaren içinde bulunduğum siyasi çizgim ve davamda bugüne kadar il başkan yardımcılığı-belediye başkan adaylığı, milletvekili adaylık süreci gibi önemli sorumluluklar üstlendim. Referandum süreçlerinde, yerel ve genel seçimlerde dava arkadaşlarımla birlikte Türkiye'nin önemli siyasi dönüm noktalarında yapılan çalışmalara katkı sağladım. Yaşadığımız bu genel seçim sürecinde yola çıkarken Necip Fazıl Üstadın "Kim var diye seslenilince, sağına ve soluna bakmadan ben varım diyen bir anlayışın gereği olarak yola çıktım. Bu süreçlerde, teşkilat temayül yoklamasında en yüksek oylarla bana kalbi desteğini ortaya koyan teşkilat mensuplarımıza, Bursa kamuoyuna ve STK temsilcisi gönüldaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Biz etik siyaseti de vefayı da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'dan öğrendik. Ben bugün listelere giren tüm milletvekili adayı arkadaşlarımı tebrik ediyorum. 2023'e giden kutlu yolda dualarım ve desteğimle yanlarında olduğumu belirtmek istiyorum.Bu duygu vedüşüncelerle, bana destek veren gönül dostlarımdan ve arkadaşlarımdan helallik diliyorum. Ben de varsa tüm haklarımı helal ediyorum" şeklinde konuştu.

AK Parti'nin Bursa'dan 4. sıra milletvekili adayı Cemalettin Kani Torun ise, "Yeni bir seçimin arefesindeyiz. İstikrarın ve büyümenin devamı için, büyük Türkiye için, ülkemizin ve milletimizin aydınlık geleceği için "vira bismillah" diyoruz. Bugün itibariyle yoğun bir seçim çalışmasına başlayan il ve ilçe teşkilatlarımıza, teşkilatımızın fedakar üyelerine ve aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cemalettin Kani Torun Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title