Haberler

Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep oy oranları açıklandı

Güncelleme:

14 Mayıs seçiminde Recep Tayyip Erdoğan ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep oy oranları açıklandı. Şahinbey, Şehitkamil, Araban, İslahiye, Karkamış, Nizip, Nurdağı, Oğuzeli ve Yavuzeli ilçelerinde Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı kaç oy aldı? Detaylar haberimizde...

Kemal Kılıçdaroğlu Gaziantep'te kaç oy aldı? Recep Tayyip Erdoğan Gaziantep'te kaç oy aldı? sorularının yanıtı gündemin merak edilen konuları arasında yer alıyor. 14 Mayıs seçiminde Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep oy oranlarını Gaziantep geneli ve ilçe ilçe sizler için derledik. Şahinbey Şehitkamil Araban İslahiye Karkamış Nizip Nurdağı Oğuzeli Yavuzeli'de Cumhur İttifakı kaç oy aldı, Millet İttifakı kaç oy aldı?

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE GAZİANTEP'TE KİM ÖNDE?

Açılan sandık oranına göre, Gaziantep genelinde Kemal Kılıçdaroğlu yüzde %34,65; Recep Tayyip Erdoğan yüzde %59,76; Sinan Oğan yüzde %7,31 oy alırken Muharrem İnce yüzde %0,49 oy aldı.

14 Mayıs Gaziantep seçim sonuçları: Erdoğan ve Kılıçdaroğlu'nun Gaziantep oy oranları! Kılıçdaroğlu Gaziantep'te kaç oy aldı, Erdoğan kaç oy aldı?

14 MAYIS'TA ERDOĞAN GAZİANTEP'TE KAÇ OY ALDI?

12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Şahinbey Şehitkamil Araban İslahiye Karkamış Nizip Nurdağı Oğuzeli Yavuzeli'de toplam %59,76 oy aldı.

14 MAYIS SEÇİM SONUÇLARINA GÖRE KEMAL KILIÇDAROĞLU GAZİANTEP'TE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Şahinbey Şehitkamil Araban İslahiye Karkamış Nizip Nurdağı Oğuzeli Yavuzeli ilçelerinde ederek %34,65 oy aldı.

SİNAN OĞAN GAZİANTEP'TE KAÇ OY ALDI?

13. Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan, Gaziantep'te yüzde %7,31 oranına ulaştı.

14 Mayıs ve gerçekleşecek olan 28 Mayıs seçim sonuçlarında detaylı haritayı incelemek ve takip etmek için buraya tıklayınız.

GAZİANTEP KAZANAN MİLLETVEKİLLERİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı Şehitkamil Gaziantep İslahiye Şahinbey Oğuzeli Nurdağı Nizip Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Halim Okta kimdir? Halim Okta hangi takımları çalıştırdı? Alex de Souza hangi takıma geliyor, Fenerbahçe'ye mi geliyor? Beşiktaş Rizespor maçı CANLI izle! 3 Mayıs BJK Rizespor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Gaddar 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri?
title