Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 80 bin kişiyle miting yapmıştı! İşte Antalya anketinden çıkan sonuç

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafta sonu 80 bin kişinin katılımıyla vatandaşlara hitap ettiği Antalya'da 8 bin 500 kişinin katılımıyla bir araştırma yapıldı. Ankete katılanların yüzde 42.3'ü tercihini AK Parti adayı Hakan Tütüncü'den yana kullanırken, yüzde 40.5'lik kesim de CHP'nin adayı Muhittin Böcek'e oy vereceğini belirtti. DEM Parti'nin adayı Kemal Bülbül ise yüzde 5.1'lik bir destek aldı.

Yerel seçimler için geri sayım devam ederken araştırma şirketleri de yaptıkları anketlerin sonuçlarının kamuoyu ile paylaşamaya devam ediyor. Son olarak Özdemir Araştırma, CHP'nin yönetimindeki Antalya'da bir araştırma yaptı.

ERDOĞAN 80 BİN KİŞİLİK MİTİNG YAPTI

Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 80 bin kişinin katılımıyla miting yaptığı Antalya'da 8 bin 500 kişinin katılımıyla bir araştırma yapıldı. Ankette vatandaşlara "Bugün bir Yerel Seçim olsa Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için oyunuzu hangi adaya verirsiniz?" sorusu yöneltildi. Araştırmaya göre; AK Parti'nin adayı yarışı CHP'nin adayının iki puan önünde götürüyor.

İşte anketten çıkan sonuç;

  • (AK Parti) Hakan Tütüncü | %42,3
  • (CHP) Muhittin Böcek | %40,5
  • (DEM) Kemal Bülbül | %5,1
  • (İYİ Parti) Nesrin Ünal | %4,1
  • (Zafer Partisi) Oğuz Ersöz | %2,9
  • (YRP) Ümit Özkurt | %2,7
  • Diğer Adaylar | %2,4
Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Muhittin Böcek Hakan Tütüncü Kemal Bülbül DEM Parti AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (61)

haksız mıyım:

antalya, mersin, istanbul, adana kesin şekilde el değiştirecek inşallah. cehp buralarda kesin kaybedecek. ankarayı alabilir belki

249
691
yanıtYanıtla
adem karabıyık:

Haksızsın. masAllah tam gaz devam. Artık senide görmüyorlarsa ne diyeyim.

yanıt172
yanıt37
haksız mıyım:

elbette cehp nin 28 şubatçı ve lgbt taraftarı zorba ve ahalksız zihniyetine karşı vatandaş olarak sesimizi çıkaracağız. ama satılan arıyorsan o ben değilim.

yanıt88
yanıt286
Serkan Özcan:

İstanbul ve Mersin i kaybetmeyecek diğer ikisi için soru işareti...

yanıt117
yanıt67
Erhan Sarac:

Ankara Antalya İstanbul’u kaybetmez, ADANAYI ise kıran kırana gider belli olmaz

yanıt146
yanıt61
meko:

Belediyeleri alsalar ne olacak ekonomimi duzelecek,petrol fiyatlarımi düşecek,dolar mı düşecek yoksa gıda fiyatlarımi düşecek neyin tartışmasını yapıyorsunuz hizmet belli çöpleri toplayacaklar gerisi boş

yanıt214
yanıt38
Bordo Bere:

ANTALYA AKP DERSE SEFIL OLURLAR AKILLI OLUN

298
296
yanıtYanıtla
Onur Yener:

Az Yavaş Pembe Bere...

yanıt131
yanıt123
Blackened:

Muhittin bocekten sahiden memnunmusun? Tanıdığım CHP'liler dahil orada büyük memnuniyetsizlik içinde, karşısındaki aday kuvvetli. Hayalinde görürsün

yanıt79
yanıt91
Vatansever:

Söylesene CHP seni ne kadar İhya etti AK Parti döneminde yapılmayıp da CHP döneminde yapılan ne var bir anlat da biz de bilelim

yanıt26
yanıt19
Tüm 61 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title