Haberler

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok: "Hainlerin İlk Saldırdığı Birim Özel Harekat"

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok: "Hainlerin ilk saldırdığı birim Özel Harekat"KIRŞEHİR - Kırşehir Polis Eğitim Merkezi 19. dönem mezunlarının yemin törenine katılan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Özel Harekat biriminin terörle mücadelede önemli bir rol oynadığını söyledi.

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok : "Hainlerin ilk saldırdığı birim Özel Harekat"

KIRŞEHİR - Kırşehir Polis Eğitim Merkezi 19. dönem mezunlarının yemin törenine katılan Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Özel Harekat biriminin terörle mücadelede önemli bir rol oynadığını söyledi.

Altınok, "Özellikle terörle mücadelede Özel Harekat birimimiz önemli bir rol oynayan göz bebeğimizdir. Ne kadar korku salan bir birim olduklarını 15 Temmuz darbe girişimi esnasında bir kez daha görmüş olduk" dedi.

"Hainlerin ilk saldırdığı birim Özel Harekat"

15 Temmuz'da hainlerin ilk saldırdığı ve 47 kahramanın bu saldırıda hayatını kaybettiğini anlatan Emniyet Genel Müdürü Altınok konuşmasını şöyle sürdürdü:

"O alçaklar kendi hain emelleri önünde en büyük engel olarak gördükleri Özel Harekat polislerimizi kendi aldığımız kendi vergilerimizle toplayıp satın aldığımız uçaklarımızla şehit ettiler. Büyük bir gururla şahit oluyoruz ki Türkiye genelinde eğitim vermiş olduğumuz 3 bin 42 kahramanımız bu şerefli üniformayı giyecek; vatan, bayrak ve millet için şehit olacak."

Tören Kırşehir Polis Eğitim Merkezinde ilk 10'a giren öğrencilerin ödüllendirilmesi ve yemin töreninin ardından son buldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Selami Altınok Kırşehir Politika Haberler

title