Haberler

Emet'e İstişare Toplantısı

Kütahya’nın Emet ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ile birlikte 2 ilçenin sorunları hakkında istişare toplantısı düzenledi.

Kütahya'nın Emet ilçesini ziyaret eden AK Parti Milletvekili İshak Gazel, Emet Kaymakamı Hasan Çiçek, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve AK Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ile birlikte 2 ilçenin sorunları hakkında istişare toplantısı düzenledi.

Toplantı sonrası açıklama yapan Ak Parti Emet İlçe Başkanı Hüseyin Doğan, "Siyaset ve seçim telaşının yerini siyaset ve hizmet makamlarının en tatlı telaşı olan hizmet yapma telaşı aldı. Kıymetli Milletvekilimiz Avukat İshak Gazel başkanlığında değerli ilçe kaymakamımız Hasan Çiçek, Hisarcık Belediye Başkani Fatih Çalışkan ile Emet ve Hisarcık için halihazırda projeleri, ulaşım problemlerimiz, Sağlık Turizm Bor Karbür değerlendirmesi ve tematik lisenin yapım durumlarını ve Gençlik merkezi yapımı ile ilgili istaşelerde bulunduk. Hizmet için kolları sıvadık. Kader gayrete aşık derler. Emet ve Hisarcığin kaderinin gayreti olacağız" dedi.

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan yaptığı açıklamada, "Kütahya Milletvekilimiz İshak Gazel, İlçemiz Kaymakamlığına vekalet eden Emet Kaymakamımız Hasan Çiçek ve Emet Ak Parti İlçe Başkanı Hüseyin Doğanla birlikte bölgemize yapılacak yatırımlarla ilgili istişareler de bulunup, Milletvekilimize taleplerimizi ilettik" diye konuştu. (YD-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İshak Gazel Kütahya Emet Politika Güncel Haberler

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Alevler evlere kadar ulaştı! Manisa'da orman yangını bir türlü söndürülemiyor

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title