Haberler

Emekli olan itfaiyeciye AK Parti rozetini Bakan Kasapoğlu taktı

Güncelleme:

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Personeli Seferihisarlı Abdurrahman Türkmen, emekli olduktan sonra gönül verdiği AK Parti'ye Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu tarafından üye yapıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Personeli Seferihisarlı Abdurrahman Türkmen, emekli olduktan sonra gönül verdiği AK Parti'ye Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu tarafından üye yapıldı. Geçtiğimiz yıl ' İzmir'in 30 ilçesi arasında en fazla üye yapan teşkilat' unvanını kazanan AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın da Türkmen'e siyasi hayatında başarılar diledi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, İzmir'in Seferihisar ilçesine çeşitli ziyaretlerde bulundu. AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan programa katılan Bakan Kasapoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığından emekli Seferihisarlı Abdurrahman Türkmen'in de üyelik kaydını yapıp parti rozeti taktı.

Törende duygu ve düşüncelerini aktaran Türkmen, "Resmi kurumda çalışmamdan dolayı siyasete giremedim. Cumhuriyetimizin 100. yılında emeklilik nasip oldu. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nda, dünya liderliğine oynayan bir Türkiye için AK Parti çatısı altında canla başla çalışacağız. Beni üye yapan ve rozetimi takdim eden Bakan Kasapoğlu'na çok teşekkür ediyorum" dedi. Bakan Kasapoğlu ise Türkmen'e, "Yaşın daha çok genç. Partimiz için sahada güzel çalışmalar yapmanı bekliyoruz" şeklinde tavsiyelerde bulundu.

"Seferihisarlılar ile samimi bir birliktelik yakaladık"

2022 yılında İzmir'deki 30 ilçe içerisinde en fazla yeni üye yapan ilçe teşkilatı olduklarını belirten AK Parti Seferihisar İlçe Başkanı Ahmet Aydın da, "Partimize katılan her üye bize güç veriyor, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği Türkiye Yüzyılı vizyonu yolunda azim ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Aydın, ilçe halkı ile çok samimi bir birliktelik yakaladıklarını da ifade ederek, "Seferihisar için yaptığımız her projede hemşehrilerimiz ile birlikte hareket ediyor, onlarla istişare ederek hayata geçiriyoruz. Vatandaşlarımızın da partimize gösterdiği teveccüh, moralimizi ve inancımızı daha da çok artırıyor" şeklinde konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu Gençlik İtfaiye İzmir Spor Politika Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

Bakmadan Geçme

Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Gelinim Mutfakta sultan sarması nasıl yapılır? Sultan Sarması tarifi, nasıl yapılır? 21 Mayıs Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Mayıs burç yorumları nedir? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak? Emekli maaşına zam yapılacak mı?
Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

Haydar Dümen'in eşi tefeci kurbanı! 30 milyonluk taşınmazını elinden aldılar, yetmedi buluşmaya çağırıp gasp ettiler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title