Haberler

Edirne Belediye Başkanı Sedefçi: "Edirne Cekete Değil Adama Oy Verir"

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Genel Merkezi'nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak Recep Gürkan’ı göstermesini sert bir dille eleştirdi.

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, CHP Genel Merkezi'nin Edirne Belediye Başkan Adayı olarak Recep Gürkan'ı göstermesini sert bir dille eleştirdi. Edirne'nin cekete değil adama oy vereceğini ifade eden Sedefçi, bazı güçlerin araya girerek kendisinin değil de Recep Gürkan'ın CHP'den Edirne Belediye Başkan Adayı gösterilmesini sağladığını iddia etti.

CHP'nin Edirne Belediye Başkanı Adayı olarak Recep Gürkan'ı göstermesinin ardından partisinden istifa ederek DSP'ye geçen Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, düzenlediği basın toplantısında CHP Edirne Belediye Başkan Adayı Recep Gürkan'ı eleştirdi. Edirne'de CHP'den belediye başkan adayının 'ceketi koysan kazanır' mantığı ile hareket etmesinin yanlış olduğunu dile getiren Sedefçi, "Edirne halkının sana ceketi giydireceğini garanti bilmeni istiyorum. Ceketi giyeceksin ve buradan defolup gideceksin" dedi.

Edirne'nin hiçbir partinin kalesi olmadığını dile getiren Sedefçi, Edirne'nin Cumhuriyet'in kalesi olduğunu söyledi. Edirne'nin dürüst ve şerefli insanlara oy vereceğini kaydeden Sedefçi, Edirne'nin cekete oy vermeyeceğini, adama oy vereceğini söyledi. Recep Gürkan hakkında "20 bin liralık emekli maaşını bırakıyor, 5-6 milyarla belediye başkanı olmaya talip oluyor" diyen Sedefçi, "15 milyar eksik maaş alacak, koruma zırhından sıyrılacak, riskin altına girecek. Taşın altına elini sokacak. Mahkemelerde yargılanması gündeme gelebilecek. Adam her şeyi göze alarak başkanlığa soyunuyor mu?" diye konuştu. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Hamdi Sedefçi Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title