Haberler

Dursunbey MHP İlçe Başkanı Değişti

Dursunbey Milliyetçi Hareket Partisi yeni İlçe Başkanı Mustafa Özkan oldu.

Dursunbey Milliyetçi Hareket Partisi yeni İlçe Başkanı Mustafa Özkan oldu.

Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği kalp krizi sonrası yoğun bakıma alınan ve tedavi süreci devam eden MHP Dursunbey İlçe Başkanı Mustafa Sarnıç'ın sağlık sorunları sebebi ile Dursunbey MHP İlçe Başkanlığına yeni bir başkan atandı. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli imzalı yazı bugün İlçe teşkilatına ulaştı. MHP tüzüğünün 52 ve 54. Maddelerinin tanıdığı yetki doğrultusunda Genel merkez tarafından göreve getirilen Mustafa Özkan'ın yönetimi de MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından resmi olarak onaylandı.

MHP Dursunbey İlçe başkanlığına atanan Mustafa Özkan yaptığı açıklamada; "Çok değerli Mustafa SarnıçBaşkanımın sağlık sorunları nedeniyle, Milliyetçi Hareket Partisi Genel BaşkanımızDr. Devlet Bahçeli beyfendinin takdirleri doğrultusunda 02.05.2018 tarihinde MHP Dursunbey İlçe Başkanlığı görevine atanmış bulunmaktayım. Bu süreçte desteklerini esirgemeyen başta İl Başkanım Suat Par, değerli il yönetimime teşekkür eder saygılarımı sunarım. Her zaman yanımda olan desteğini bir an olsun esirgemeyen Mustafa SarnıçBaşkanıma Allah'tan acil şifalar dilerim, bir an önce aramıza dönmesini cenab-ı Allahtan niyaz ederim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Mustafa Özkan Dursunbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title