Haberler

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Partisinin İl Kongresinde Konuştu

Güncelleme:

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen il kongresinde yaptığı konuşmada, parti olarak tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam ettiklerini ve 2023 seçimlerinde Meclis'e yeniden temsil edildiklerini belirtti.

DSP Genel Başkanı Önder Aksakal, "Bu parti var olduğundan bu yana hep ülkesi için çaba sarf etmiş, devleti için kafa yormuş, Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i sahiplenmek, yaşatmak ve bize bir hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi noktasına kavuşmamız için tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam etmiştir, devam edecektir." dedi.

Aksakal, partisinin Kastamonu Belediyesi Konferans Salonu'nda düzenlenen il kongresinde yaptığı konuşmada, 2023 seçimleriyle DSP'nin yeniden Mecliste temsil edildiğini söyledi.

Yerel seçimlerle güçlerini artırarak 2028 seçimlerine emin adımlarla gideceklerine inandığını dile getiren Aksakal, "Bu parti var olduğundan bu yana hep ülkesi için çaba sarf etmiş, devleti için kafa yormuş, Atatürk'ün bizlere emaneti olan Cumhuriyet'i sahiplenmek, yaşatmak ve bize bir hedef olarak gösterdiği muasır medeniyetler seviyesi noktasına kavuşmamız için tam bağımsız Türkiye idealiyle siyaset yapmaya devam etmiştir, devam edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

"Cumhur İttifakı, halktan bu desteği güçlü şekilde aldı"

Bu yılki seçimler öncesinde küresel emperyalist sistemin Türkiye'de siyaseti ikiye bölmek istediğini belirten Aksakal, "Bir tarafta Amerika ile Avrupa Birliği, terör örgütleri ile kol kola, devleti yönetme arzusunda olan bir ittifak yapısı kurguladı. Diğer tarafta biraz önceki saydığım değerleri sahiplenecek, bu ülkenin gerçek sahiplerinin sağıyla, soluyla bir araya geldiği bir ittifak yapısı oluşturuldu. İşte Cumhur İttifakı, 2023 seçimlerine bu inanç doğrultusunda katılarak halka gitti ve 14 Mayıs'ta da, 28 Mayıs'ta da halktan bu desteği güçlü şekilde aldı." ifadelerini kullandı.

Aksakal, gelecek yıl yerel seçimlerin yapılacağını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"Hepiniz gördünüz, 2022 yılının şubat ayından bu yana bir Millet İttifakı yapısı kurguladılar. Toplandılar, dağıldılar, toplandılar, dağıldılar. Kimisi dedi, 'Beş çayı yapıyorlar, altın günü yapıyorlar'... Ne yapıyorlarsa yapıyorlar. O dağılmanın sonunda hem kendilerini hem de siyaseti dağıttılar. Esasen birbirlerine güvenemeyen, birbirlerine sürekli çelme atan, birbirlerinin arkasından kuyu kazanlar bir aradaymış gibi görüntü verip bu ülkeyi başka merkezlere peşkeş çekmeye gayret etmişler."

Kongreye AK Parti Kastamonu Milletvekili Halil Uluay ve Kastamonu Belediye Başkanı Rahmi Galip Vidinlioğlu da katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Kastamonu Belediyesi Konferans Kastamonu Siyaset Türkiye Dsp Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title