Haberler

DSP Genel Başkan Yardımcısı Aksakal Açıklaması

"Edirne il örgütümüz 7 Şubat'ta görevden alınmıştır.

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve Örgüt Kurulu Başkanı Önder Aksakal, CHP'den istifa ederek DSP'ye geçeceğini açıklayan Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi hakkında basında yer alan haberlerle ilgili, "DSP Edirne İl Örgütü 7 Şubat'ta görevden alınmıştır. Basında çıkan haberlerin yetkisiz kişilerce yapılmıştır" dedi.

Aksakal, yazılı açıklamasında, "Ecevit'in parti terbiyesi hilafında duruş ve davranış sergileyen hiç kimsenin DSP kademelerinde görev yapamayacağını belirtti.

"Edirne il örgütümüz 7 Şubat 2014 tarihinde görevden alınmıştır. Basında çıkan haberler yetkisiz kişilerce yapılmıştır" ifadesini kullanan Aksakal, şunları kaydetti:

"Bugün bazı basın yayın organlarında yer alan ve DSP Edirne Büyükşehir Belediye Başkanlığına partimizden aday olmayı düşünen Sayın Hamdi Sedefçi hakkında, eski il başkanının yapmış olduğu açıklamalardaki üslup ve seviye, bu il başkanını görevden alma kararımızın ne kadar isabetli olduğunun da bir göstergesidir.

Örgüt Kurulumuzun 7 Şubat 2014 tarih ve 39 sayılı kararı ile işten el çektirilmiş birinin sosyal medyada yazdığı anlamsız ve mesnetsiz bu beyanları, son zamanlarda gerçek gücünü yeniden hissettiren Demokratik Sol Parti'nin engellenmesi amacına hizmet etmekten başka bir anlam taşımamaktadır." - Ankara

Kaynak: AA / Politika

Hamdi Sedefçi Aksakal Dsp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title