Haberler

Dört Kuşağın Biriktirdiği Pullar Bir Sergide

Eski Milletvekili Arslan Savaş Arpacıoğlu'nun, büyük dedesi, dedesi ve babasından kendisine kalan "Atatürk, spor ve gençlik" temalı, pul, kart ve TBMM için özel bastırılan damgalardan oluşan koleksiyon sergisi açıldı.19 Mayıs Gençlik ve Spor...

Eski Milletvekili Arslan Savaş Arpacıoğlu'nun, büyük dedesi, dedesi ve babasından kendisine kalan "Atatürk, spor ve gençlik" temalı, pul, kart ve TBMM için özel bastırılan damgalardan oluşan koleksiyon sergisi açıldı.

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla hazırlanan, TBMM Tören Salonu'ndaki sergide, yaklaşık 500 pul ve kart bulunuyor.

Arpacıoğlu, kendisi gibi milletvekilli olan büyük dedesi, dedesi ve babasından kalan koleksiyona, kendisi de katkı sağladı.

Sergideki koleksiyonlar arasında TBMM ve Cumhuriyet pul ve zarfları, TBMM özel damgaları, Atatürk sürekli serileri, Atatürk konulu ilk gün zarfları, yabancı ülkelerde basılan Atatürk pulları ve zarfları yer alıyor.

Sergide ayrıca, Mustafa Kantar'ın da koleksiyonu sergileniyor.

- TBMM

Kaynak: AA / Politika

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Arslan 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title