Haberler

Diyarbakır'da Anneler Gazze için Yürüdü

Güncelleme:

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) öncülüğünde düzenlenen 'Anneler Gazze için yürüyor' etkinliğinde toplanan kadınlar, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı.

DİYARBAKIR'da Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) öncülüğünde düzenlenen 'Anneler Gazze için yürüyor' etkinliğinde toplanan kadınlar, yürüyüş yaparak, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını kınadı.

Kayapınar ilçesinde HÜDA PAR öncülüğünde, 'Anneler Gazze için yürüyor' etkinliği düzenlendi. Gaziler semtinde bir araya gelen, aralarında kadın ve çocukların da olduğu grup, yürüyüşe geçti. Türkçe, Kürtçe ve İngilizce yazılı 'Kahrolsun İsrail' ve 'Bebek katili İsrail' dövizleri taşıyan grup, sık sık tekbirler getirerek, İsrail aleyhine slogan attı. Grup, yürüyüşü Diyarbakır- Şanlıurfa karayolu üzerindeki bir alışveriş merkezinin önünde sonlandırdı.

Burada konuşan HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Başkanı Sema Yarar, Gazze'ye yapılan saldırının insani ve hukuki hiçbir gerekçesi olmadığını ifade ederek, 7 Ekim'den bu yana yapılan yoğun saldırılar neticesinde on binlerce masum insan hayatını kaybetti. Buna insanlık suskun, dünya ve Müslüman liderler suskun. Bizler anneyiz. Hangi annenin yüreği bu acıya dayanabilir. O mazlum yavrulara ve kadınlara hiç kimsenin bunu yapmaya hakkı yok. Ey kadın dernekleri nerelerdesiniz Neden Gazzeli kadınlara yapılanlara sessiz kalıyorsunuz dedi.

Grup açıklamanın ardından dualar okuyarak ayrıldı. (DHA)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Diyarbakır Filistin İsrail Gazze Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title