Haberler

MHP'li Öztürk: Zaruret Hasıl Olunca İçimize Sinmeyen Şeyleri Yapmak Zorunda Kalıyoruz

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, "Anayasa taslağında yapılan değişiklikler içinize sindi mi?' sorusuna "Bazen zaruretler hasıl olduğu vakit içimize sinmeyen şeyleri de yapmak zorunda kalıyoruz." diye yanıt verdi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, anayasa taslağında yapılan değişikliklere ilişkin 'Bu değişiklikler içinize sindi mi?' sorusuna "Bazen zaruretler hasıl olduğu vakit içimize sinmeyen şeyleri de yapmak zorunda kalıyoruz." diye yanıt verdi.

"MHP'NİN DÜNÜ DE BUGÜNÜ DE ORTADA"

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Öztürk, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Oktay Öztürk, AK Parti içinde anayasa oylamasında, MHP'ye yönelik güvensizlik duyulduğu iddialarıyla ilgili "MHP'ye güvensizlik noktasında düşüncelerinin olması için kendilerinin çok güven içinde olmaları gerekir. Kendi bilecekleri iş. MHP'nin dünü de bugünü de ortada. Kimsenin güvenine ihtiyacı yoktur." diye konuştu.

KILIÇDAROĞLU'NA TEPKİ: HADİ CANIM SEN DE

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Anayasa değişikliğine 'evet' diyen ihanet eder." sözlerinin hatırlatılması üzerine MHP'li Öztürk, "Hadi canım sen de diyoruz sadece. Kendisi IMC televizyonunda anayasanın 2. ve 3. maddelerini değiştireceğini söylediği vakit ihanet neredeydi? Kaale ve dikkate almıyoruz. Bizim vatan sevgimizi sorgulayabilmeleri için mangal gibi yüreklerinin olması lazım." dedi.

"İHTİYACA CEVAP VERECEK BİR ADIMI ATMAK GEREKİYOR"

Anayasa değişikliği oylamasının 330'un altında kalması durumunda, erken seçim iddialarının gündeme geleceğinin söylenmesi üzerine MHP'li Oktay Öztürk, "Her şey olabilir. Belki bu atraksiyonlar olmasaydı da kafalarında erken seçim vardı. Atılan adımlarla erken seçim ertelenmiş oldu. Bunlar Türk siyasetinde her zaman konuşulan konular. Olanlar içinde olabilecekleri yorumlamaya çalışıyoruz." diye konuştu.

"İÇİNİZE SİNDİ Mİ?" SORUSUNA DİKKAT ÇEKEN AÇIKLAMA

Anayasa taslağında yapılan değişikliklere ilişkin 'Bu değişiklikler içinize sindi mi?' sorusunu ise MHP'li Öztürk, şöyle yanıtladı:

"Bazen zaruretler hasıl olduğu vakit içimize sinmeyen şeyleri de yapmak zorunda kalıyoruz,. Zaruret nedir; memleketin içerisinde bulunduğu durum. Bunu tırnak içine alayım. Bizim açımızdan bir sıkıntımız yok. MHP başındaki lideriyle bugünlerini dünden görerek hazırlayan partidir. Yarını bugünden bakarak öngörebilen yeteneğinden düşüncelerinden ortaya koyar. 28 Avrupa ülkesi 15 Temmuz'da neredeyse darbeciler niye başarılı olmadınız diye bulsalar onları yargılayacaklar. Her gün neredeyse bir felaket haberi ortaya çıkacak diye hepimiz bakıyoruz. Bu şartlar altında en mükemmeli biz de isteriz ama bazen en mükemmeli bulmak yerine ihtiyaca cevap verecek bir adımı atmak gerekiyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Oktay Öztürk AK Parti Mersin Politika Haberler

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Kabine yarın toplanıyor! Masada, Kurban Bayramı tatili dahil 3 kritik konu var

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Bakmadan Geçme

3 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! A101 6 HAZİRAN AKTÜEL KATALOG | 6 Haziran'da A101'de neler olacak? 4 Haziran Salı 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 4 Haziran burç yorumları nedir? Hafta sonu 3 milyondan fazla aday YKS'ye girecek! 2024 YKS'ye kaç kişi başvurdu? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 3 Haziran günün maçları nereden izlenir? Düzenli tüketmek karaciğeri tertemiz yapıyor! Karaciğeri temizleyen besinler nelerdir? KURBAN BAYRAMI 9 GÜN TATİL Mİ? Kurban Bayramı'nda kaç gün tatil olacak? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 3 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? FENERBAHÇE ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME NE ZAMAN? Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları hangi tarihte? #9917 2024-TUS 1. Dönem yerleştirme sonuçları açıklandı mı? 2024-TUS sonuç ekranı! MİLLİ MAÇ NE ZAMAN? #9917 İtalya Türkiye milli maçı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? #129349 Sıcaklıklar yakıp kavuracak! Sıcaklıklar kaç derece yükselecek? Bu yaz hava nasıl olacak? Bebeklerde fenilketonüri nedir? Fenilketonürili çocuklar nasıl beslenmeli?
DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title