Haberler

Denizli haber... Pamukkale'de Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmalar hızla ilerliyor

Güncelleme:

Denizli bölgesinden gelen habere göre Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin seçim öncesi vaatlerinden biri olan Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi tamamlanmasında sona yaklaşıldı.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'nin seçim öncesi vaatlerinden biri olan Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi tamamlanmasında sona yaklaşıldı. Başkan Örki, "Nasip olursa bu yılın sonu itibariyle bu güzel projemiz halkımızın hizmetinde olacak" dedi.

Pamukkale Belediyesi bir proje de daha sona yaklaştı. Pamukkale Belediyesi ilçe genelinde rutin hizmetlerine devam ederken, Pamukkale'nin geleceğine yön verecek projeleri de hayata geçirmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl 21 Eylül Dünya Alzheimer Günü'nde temeli atılan ve hem Denizli hem de Pamukkale ilçesi için ayrı bir değer taşıyacak Pamukkale Belediyesi Yüksel-Turan Abalıoğlu Gündüzlü Alzheimer ve Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi'nde çalışmalar hızla ilerliyor.

"Projemizin sonuna yaklaştık"

Kervansaray Mahallesi, Barbaros ve Alparslan Caddelerinin kesiştiği parkta inşaatı devam merkezde incelemelerde bulunan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, çalışmaların bu yılın sonu itibariyle tamamlanacağının müjdesini verdi. "Çok önemsediğimiz, çok benimsediğimiz, kalbimizin atışlarını çok farklı şekilde hissettiğimiz bir hizmetimizin çok şükür ki sonuna doğru yaklaşmış bulunmaktayız" diyen Başkan Örki, "Burada yaşlılarımız büyüklerimiz için bir cennet köşesi hayal etmiştik. Cennet köşemizin hızla yükseldiğini görmek açıkçası beni çok mutlu etti. Burada gelecek olan o yaşlılarımızın mutluluğunu huzurunu hayal ediyorum. Onların burada, hayatlarının yaşlılık vakitlerini güzel geçirdiklerini hayal ediyorum. Bu hayallerimize de yaklaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Nasip olursa bu yılın sonu itibariyle buradaki bu güzel hizmetimiz faaliyete başlayacak. Bugün de gerekli inceleme ve denetlemelerimizi yaptık. Arkadaşlarımız hummalı bir şekilde çalışıyor, alın terlerini döküyorlar. Hepsine de çok teşekkür ediyorum. İnşallah kazasız belasız bir şekilde bu sürecimizi de tamamlarız. Bu vesileyle bizimle iş birliği gerçekleştiren hayırseverlerimize de yürekten teşekkür ediyorum. Merkezimiz, memleketimize Denizli'mize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Pamukkale Denizli Politika Haberler

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ilde pilot çalışma başlatılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Küçükçekmece'de çöken binayla ilgili dönercinin eski çalışanından korkunç itiraf: Kamyon geçerken bile titriyordu

Bakmadan Geçme

Survivor'da kim elendi? Survivor Hilmi Cem elendi mi? 3 Haziran Survivor'a kim veda etti? MasterChef yeni sezon fragmanı yayınlandı! MasterChef Türkiye 2024 ne zaman başlıyor? MasterChef yeni sezon yarışmacıları kimler? LGS sınav gözetmen ücreti ne zaman yatacak 2024? LGS sınav görevi ücreti ne kadar? MAYIS AYI ENFLASYON NE ZAMAN AÇIKLANACAK 2024? TÜİK Mayıs ayı enflasyon oranı artacak mı, beklentiler neler? Resmi Gazete bugün (2 Haziran) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! HAZİRAN AYI KİRA ARTIŞI NE KADAR OLACAK? Yüzde 25 kira zam sınırı devam ediyor mu? Kira artış oranı ne kadar oldu? Survivor Atakan kimdir, kaç yaşında? Avatar Atakan Survivor'da hangi yıllar yarıştı? LGS taban puanları ve yüzdelik dilim hesaplama! 2024 LGS puanları ve yüzdelik dilimler ne zaman belli olacak? Survivor'da kim elendi, kim veda etti? 2 Haziran Survivor elenen isim! Survivor'da bu hafta kim gitti? Survivor Ogeday kimdir, kaç yaşında? Ogeday Girişken Survivor'da hangi yıllar yarıştı? Survivor eleme adayları kimler? 3 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri!
3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

3 ilçe ve 4 belde yeniden sandığa gitti! İşte çıkan sonuçlar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title