Haberler

Demirtaş'tan Erdoğan'ın "hesaplaşma" iddiasına yanıt: Sen benim için kaygılanmayı bırak

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı konuşmada eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile İmralı'da tutuklu bulunan terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan arasında bir hesaplaşma yaşanacağını iddia etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iddialarına sosyal medyadan yanıt veren Demirtaş, "Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, bağımsız yargıya hesap verir. Sen benim için kaygılanmayı bırak da kendi vereceğin hesabı düşün" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında yaptığı konuşmada eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a yönelik dikkat çeken ifadeler kullanmıştı.

"BUNLARIN GÖĞSÜNDEKİ ŞEREF MADALYASI DAĞA KAÇIRDIĞI YAVRULAR"

"PKK'nın güdümündeki parti ne yapacağını, ne söyleyeceğini, nasıl davranacağını belirlemek için milletvekillerinin dağdaki eli silahlı sevgililerinden gelecek icazeti bekliyor. Bunların göğsündeki şeref madalyası dağa kaçırdığı yavrular, bunlardaki vicdan bu" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, terör örgütü PKK lideri Öcalan'la Demirtaş arasında "hesaplaşma" olduğunu iddia etmişti.

"ONLARIN KENDİ İÇLERİNDE AYRI BİR HESAPLAŞMALARI VAR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Edirne'deki, en büyük hesabı İmralı'dakine verecek. Zannediliyor ki her yer şu anda toz pembe. Değil. Onlarında kendi içlerinde ayrı bir hesaplaşmaları var. Ve bu hesaplaşmayı da yapacaklar" demişti.

DEMİRTAŞ'TAN ERDOĞAN'A YANIT: SİYASETÇİLER BAĞIMSIZ YARGIYA HESAP VERİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarına sosyal medya hesabından yanıt veren eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Siyasetçiler halka, partisine, parlamentoya, Bağımsız yargıya hesap verir. Sen benim için "kaygılanmayı" bırak da kendi vereceğin hesabı düşün" dedi.

Demirtaş'tan Erdoğan'ın 'İmralı' iddiasına yanıt: Sen benim için 'kaygılanmayı' bırak da kendi vereceğin hesabı düşün

Kaynak: Haberler.com / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Selahattin Demirtaş Abdullah Öcalan AK Parti İmralı Haberler

Bakmadan Geçme

Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu?
500

Yorumlar (6)

YAVUZ,33....!!!:

Hala bu Örgüt sözcüleri , bölücü örgüt üyelerini kala alıp ismini zikredip adam hesabına alıyorlar ya bende ona tutuluyorum.... Devletin liderinin ağzına yakışmıyor örgüt sözcüsü veya sempatizanlarının ismini zikretmek

54
121
yanıtYanıtla
o zen:

Yavuz nickname li, aktroll maaşlarına da zam geldi mi ocak ayında ?

yanıt35
yanıt12
Mahmut Gündüz:

oy söz konusu olunca, yeni bir açılım bile gelebilir. siyasetçiler nereden prim yapacaklarsa o yöne gidiyorlar. iptal olan seçimde gördük bunu

yanıt33
yanıt9
Kiliç Yurtsever:

Aynen katılıyorum,Devlet büyükleri,bu hainleri nasıl muhatap alir,bu hainlere malzeme verir aklim hayalim almıyor Ben cezaevinde kaldım,bir mektup gönderebilmek için ne sıkıntılar çekerdik Bu hain cezaevinde,devletin başı olan Cumhurbaşkanina meydan okuyor,tehdit ediyor

yanıt23
yanıt65
Salih ÇAKIR:

İstanbul seçimini kasdediyor. Oyların İmamoğluna gitmesine İmralıdakinin kızdığını ima ediyor.

54
31
yanıtYanıtla
Musap Bozan:

Ben burda bu dengesiz yorum yapan insanlara sesleniyorum burda halkı yoksulu taşıyan hesap verecek bu partizanğınızı bırakında ülkenin haline bakın ülke gidikce batıyor biz ekomonik şartına bakın Ben kendi ülkemde yaşama mahkumuz

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title