Haberler

DEM Parti'den Başak Demirtaş açıklaması: İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri

Güncelleme:

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın İBB adaylığı için en güçlü isimlerden biri olduğunu söyledi. Koçyiğit, "Başak Hanımın yaptığı açıklama bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir. Aldık, kabul ettik" dedi.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, Mecliste basın toplantısı düzenledi. Gülistan Kılıç Koçyiğit, Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş'ın adaylık başvurusu hakkında açıklama yaptı. Koçyiğit, "Başak Hanımın yaptığı açıklama bizim açımızdan resmi başvuru niteliğindedir aldık kabul ettik" dedi.

5 ŞUBAT'I İŞARET ETTİ

Aday çıkarılacak seçim bölgelerinde çalışmaların devam ettiğini belirten Koçyiğit, adayların açıklanması için MYK toplantısını işaret etti. Başak Demirtaş'ın aday aday niteliğinde olduğunu söyleyen Koçyiğit, "3 Şubatta MYK toplantımız yapılacak. En geç 5 Şubat'ta açıklarız." dedi.

"İBB ADAYLIĞI İÇİN EN GÜÇLÜ ADAYIMIZ"

İBB adaylığı için en güçlü isimlerden birinin Başak Demirtaş olduğunu söyleyen Koçyiğit, "Başak Hanım en güçlü adaylarımızdan birisi. Mayıs kampanyasını birlikte yürüttüğümüz, mitinglerimizde konuşan bir arkadaşımız, yoldaşımız. Adaylığı önünde hiçbir engel yok. Biz de bundan mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Gülistan Kılıç Koçyiğit Selahattin Demirtaş Başak Demirtaş DEM Parti Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Külkedisi Sendromu Nedir ve Nasıl Kurtulunur?
500

Yorumlar (28)

Evren Akaydin:

ama kaybedecek ????????????????

70
59
yanıtYanıtla
SAMET TEMAS:

sırf gülen gözlerine 1 oy çalışır

40
65
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

zihniyete bak... sırf bir gülüşe oy verenler, bence oy kullanamamalı.seçtiğimiz insanları kendimize sevgili mi yapıcaz, memlekete yönetici mi seçicez.

yanıt39
yanıt7
Ebu Huzeyfe:

Kürtler tek başına yürümeyi öğrenmeli

69
35
yanıtYanıtla
Erol Gergin:

bunu diyende bir arap

yanıt20
yanıt2
haksız mıyım:

kürtler zaten tc nin eşit yurttaşları olarak tek başına hür ve onurludur. ama pkkk yı hdp yi kastediyorsan onların israile, abd ye uşaklık yapmaktan kurtulması gerek.

yanıt0
yanıt0
Bordo Bere:

AKP ISTABULU AALIRSA DEMIRTAS DERHAL SERBEST KALIR YOKSA CÜRÜMEYE DEVAM

39
36
yanıtYanıtla
Musti40 :

Paranoyak bir düşünce, gerçeklik ihtimalı 0a yakın, saçma sapan bir yorum!

yanıt33
yanıt19
Arda Yıldız:

Utanmadan bu algıyı yapıyorsun.

yanıt0
yanıt0
Hüseyin ASLANHAN:

Kürtler kendi çizgisine geri dönmeli...İki tarafın kavgasında taraf olmamalı kendisi bir taraf olmalı. ...Hayırlı osun...Çok iyi bir hamle. ..

52
11
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title