Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'taki caddelere Türk bayrağı asıldı

Güncelleme:

12 yıl aradan sonra ilk kez Irak'a gidecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Bağdat ile Erbil'de cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı.

Irak'ın başkenti Bağdat ile Erbil'de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı ziyaretten dolayı cadde ve sokaklara Türk bayrakları asıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'taki caddelere Türk bayrağı asıldı

"ZİYARETİNİZDEN ONUR DUYDUK"

Erdoğan'ın ziyaretine hazırlanan başkent Bağdat'ta, merkezde yer alan Şeyh Abdulkadir Geylani türbesinin bulunduğu caddeye, Türkçe ve Arapça "Ziyaretinizden onur duyduk" yazılı pankartlar yerleştirildi. Pankartlarda yan yana Irak ve Türk bayraklarına da yer verildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'taki caddelere Türk bayrağı asıldı

ERBİL KALESİ KIRMIZI BEYAZ OLDU

Erbil'de de cadde ve sokaklara Türk bayrakları asılırken Erbil Kalesi'ne Türk bayrağının görüntüsü yansıtıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'taki caddelere Türk bayrağı asıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Bağdat ve Erbil'e resmi ziyaret gerçekleştirecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik ziyareti öncesi Irak'taki caddelere Türk bayrağı asıldı

Kaynak: AA / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Bağdat Erbil Irak Diplomasi Politika Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Kara Ağaç Destanı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 3 Mayıs Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 3 Mayıs Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 3 Mayıs Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Güneşten korunmak neden önemli? Güneş kremi kullanmazsak ne olur? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! En sevilmeyen burç hangi burç? En kötü burçlar hangileri? Kızılcık Şerbeti 61. bölüm canlı izle! Show TV Kızılcık Şerbeti yeni bölüm neler oldu? Yalı Çapkını CANLI İZLE! 3 Mayıs Yalı Çapkını 68. bölüm CANLI YAYIN! Yalı Çapkını FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 3-4 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! En etkili manipülasyon taktiği: Mağduru oynamak ne demek?
500

Yorumlar (23)

ZAZA Burak:

Kürdistan bayrağı ve Türkiye bayrağı ile güzel bir görüntü olmuş.

64
219
yanıtYanıtla
Hek Tor:

He yaw he heee.... Haber içeriğinde diyor ki ''Pankartlarda yan yana Irak ve Türk bayraklarına da yer verildi.'' Ama ''Kurdeşen bayrağı''ndan hiç bahsetmemişler, mutlaka gözlükçüye gitmesi gerekir haberi yazanın. Bir taraftan Türk bayrağını kaldırdılar diye haklarında soruşturma açılanlar var, diğer tarafta Kurdeşen bayrağıyla karşılama var... Bakalım ZİYARETÇİ ne tepki verecek, ama hiç sanmıyorum vereceğini.

yanıt94
yanıt38
Erdal Doğan:

Irak bizim her daim kardeşimizdir çevremizde güven veren tek ülke diyebilirim

36
79
yanıtYanıtla
Abdullah KARAMAN:

Hz Hüseyinin mübarek başını kopardılar. benim kardeşlerim falan değil. ABD ye Ortadoğu'nun kapılarını açan Saddam yani ırak.

yanıt5
yanıt2
Deniz SORAN:

Türkiye nin kürt fobisi bitsin artık. KÜRT ler le el ele verilsin Kimse bükemez elimizi.

62
25
yanıtYanıtla
Shadowhunter:

Kürt fobimiz yok ztn,TR de kürdisdan hayalleri kuran pkk ve sempezitanlarina fobimiz var.

yanıt50
yanıt3
kuzeyli baba:

kürtle sorunumuz yok gardaş bızım sorunumuz vatan hayınlerı ıle bunu bıl. bızdekı vatan hayınlarının kafası calışmayıkiii hala anlayamadılar türkiye daha kımseye toprak vermez bıttı o devır 1923 de

yanıt3
yanıt0
Fondaşsavar:

Kürtlerin haçlı tarafıondan kullanılması üzüyor

yanıt0
yanıt0
Ayhan erdem:

Allah işde kimi kime muhtaç edeceği hiç belli olmaz

28
30
yanıtYanıtla
ATAKAN:

pardon biz ırağa muhtaçmıyız o kadar iyi ise gel ırakta yaşa ben 14 yıldır ıraktayım

yanıt31
yanıt13
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title