Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan "Esad'la görüşecek misiniz?" sorusuna yanıt: Sil baştan yapabiliriz

Güncelleme:

G20 Zirvesi kapsamında Endonezya'da Türk gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Esad ile görüşecek misiniz?" sorusuna dikkat çeken bir yanıt verdi. Görüşme için seçim sonrasını işaret eden Erdoğan, "Şu anda Türkiye olarak bu konularda sıkıntılı olduğumuz ülkelerle ilişkileri yeniden ele alabiliriz. Hele hele haziran seçiminden sonra bir sil baştan yapabiliriz" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya'daki G20 Zirvesi sonunda gündemdeki konulara ilişkin dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. Mültecilerle ilgili yaşanan gelişmelerin ardından en çok merak edilen konulardan biri de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşüp görüşmeyeceğiydi. Erdoğan bu soruya dikkat çeken bir çıkışla yanıt verdi.

SEÇİM SONRASINI İŞARET ETTİ

"Siyasette ebedi olarak dargınlık, kırgınlık, küslük olmaz" diyen Erdoğan, "Vakti, zamanı geldiği anda oturur, değerlendirir, ona göre de bir yenilemeyi yapabilirsiniz. Şu anda Türkiye olarak bu konularda sıkıntılı olduğumuz ülkelerle ilişkileri yeniden ele alabiliriz. Hele hele haziran seçiminden sonra bir sil baştan yapabiliriz. Ve buna göre de yolumuza inşallah o şekilde devam edebiliriz" ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN: ŞU AN ALT DÜZEYDE GÖRÜŞMELER YAPILIYOR

Erdoğan daha önce de, "Suriye devlet başkanı ile bir görüşme olması mümkün mü?" sorusuna "Mümkün değildir ifadesini kullanmam, alışılmış bir siyasetçi değilim. Dolayısıyla vakti saati geldiğinde biz Suriye'nin başkanıyla da görüşme yoluna da gidebiliriz. Şu an itibariyle zaten alt düzeyde görüşmeler yapılıyor" yanıtını vermişti.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (8)

oruç ozkan:

nihayet ülke bu hale gelip göçmen ve terör bataklığına düştükten sonra değişen ne bu adam o zaman da kadil esat tı yine aynı esat değişen tek şey ülke göçmen bataklığı oldu

135
29
yanıtYanıtla
sivri:

nasıl da millet ittifakının dedikleri bir bir çıkıyor işlerine nasıl gelirse öyle hani esed caniydi millet ittifakındakilerde onunla fotoğraf verdiği için hain ve vicdansızdı

92
29
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

Kardeşim Esad günlerine geri mi döneceğiz? Esed gidecek Esad geri gelecek peki bu yüzden verdiğimiz canlar ????

106
12
yanıtYanıtla
Mete HAN:

Milyonlarca masum öldü, on milyonlarca insan yurtlarından oldu.Sırf çapsız siyasiler yüzünden...

66
6
yanıtYanıtla
Umut Bogoçlu:

Kesinlikle bi an önce esatla görüşülüp Suriye’nin terörden arındırılarak sözde müttefiklerimizden bi an önce kurtulmalıyız

54
5
yanıtYanıtla
sivri:

hani suriyedeki camide namaz kılacaktık ne oldi looo

25
7
yanıtYanıtla
seyfullah aydın:

emevi camii şerifine gitmeye gerek kalmadı galiba

20
0
yanıtYanıtla
YILDIRAY YILDIRIM:

seçimden sonra derken başganım? hangi seçim? seçim olmasına izin mi vereceksin? çok ilginççç

14
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title