Haberler

CHP PM Seçiminde En Çok Erdoğan Toprak'ın Üzeri Çizildi

Güncelleme:

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 297 oy alarak üzeri en çok çizilen isim oldu.

CHP'nin 18. Olağanüstü Kurultayı'nda Parti Meclisi (PM) seçimlerinin resmi olmayan sonuçları açıklandı. Seçimlerde en fazla oyu 665 ile İstanbul Milletvekili İhsan Özkes aldı.

4 KİŞİ GİREMEDİ, EN ÇOK TOPRAK'IN ADI ÇİZİLDİ

Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun listesinde olan Türkiye'nin ilk Kamu Güvenliği Müsteşarı Büyükelçi Murat Özçelik 53. sırada 324 oy alırken, Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak 59. sırada 297 oyda kaldı. Yine listede bulunan Saliha Sera Kadıgil ile eski milletvekili Zeki Eker PM'ye giremedi.

ENİS BERBEROĞLU VE TUNCAY ÖZKAN PM'DE

Kılıçdaroğlu'nun "Birlik ve Kardeşlik Listesi"nde Genel Başkan Yardımcısı Emrehan Halıcı ile Faruk Loğoğlu yer almamıştı. Mehmet Bekaroğlu'nu Bilim Yönetim ve Kültür Platformu'ndan aday gösteren Kılıçdaroğlu'nun listesinde yer alan gazeteci Enis Berberoğlu ve Tuncay Özkan ile Sivas olayları sırasında hayatını kaybeden Metin Altıok'un kızı Zeynep Altıok da yeni PM'de yer aldı.

Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Ankara Milletvekili Levent Gök, Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, İzmir Milletvekili Alaattin Yüksel, Sakarya Milletvekili Engin Özkoç da PM'ye giden isimlerden.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Erdoğan Toprak İhsan Özkes Türkiye Politika Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (4)

trakyalı:

sayın kılıçdaroğlu CHP nin tek yapacağı şey agucuk bugucuk yapmıyacak vatandaşın ayağına gidecek dertlerini dinleyecek yoksa başarı olmaz bakın malınızı satmak istiyorsan onun bütün vasıflarını anlatın başar gelir haydi başarılar

9
4
yanıtYanıtla
çizik:

Bu seçimde ve diğer bütün seçimlerde üzeri en çok çizilen kişi aslında Kılıçdaroğlu oldu ama pek kaale aldığı yok.

9
2
yanıtYanıtla
KENAN ÜNAL:

150 SENE DAHA GEÇSE BUNLARDAN CACIK OLMAZ BU HALKA TEPEDEN BAKIN DEĞERLERİNE SAYGI GÖSTERMEYİP BİDON KAFALI KILLI KALIN BACAKLI EKMEK YEMEKDEN ZEKALARI GELİŞMEMİŞ DERSEN DAHA ÇOK BEKLERSİNİZ

4
2
yanıtYanıtla
bunlardan cacık olmaz:

Bunları da haber diye veriyorsunuz ya . Bunların PM sine kim girerse girsin ne değişecekki. Bunlardan bir halt olmaz görüntü kirliliği bence bu haberler :)))))))))

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title