Haberler

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

Güncelleme:

31 Mart'ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı günler kalırken CHP'nin seçim şarkısı da yayınlandı. Şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adayları yer alırken, son günlerde adaylıktan çekilmesi gündemde olan Hatay Belediye Başkan Adayı Lütfü Savaş'a ne tanıtımda ne de Özgür Özel'in yanında yer verilmedi.

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmedi. CHP lideri Özgür Özel, son açıklamasında "Savaş'a alternatifi anketlerde görürsem adayı değiştiririm. Ama daha iyi bir alternatif üretemeden bir şey söylemek zor. Bir ölçüm daha yapılacak" değerlendirmesinde bulunmuştu.

KLİPTE ÖZGÜR ÖZEL, 14 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ADAYI İLE BİRLİKTE YÜRÜDÜ

Türkiye'nin kilitlendiği 31 Mart yerel seçimleri iyiden iyiye yaklaşırken, Cumhuriyet Halk Partisi de seçim şarkısını yayınladı. "İşimiz gücümüz Türkiye!" notuyla paylaşılan şarkının klibinde CHP'li büyükşehir belediye başkanları ve adaylarına yer verildi.

Videoda Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın yanı sıra Eskişehir adayı Ayşe Ünlüce, Tekirdağ adayı Candar Yüceer, Aydın adayı Özlem Çerçioğlu ve İzmir adayı Cemil Tugay'ın özel tanıtımları yapılırken, Özgür Özel ile 14 büyükşehir başkan adayı birlikte yürürken görülüyor.

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

LÜTFÜ SAVAŞ'A YER VERİLMEDİ

Açıklamasından itibaren adaylığı tartışmalara neden olan ve tepki çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Lütfü Savaş'ın tanıtımda ve Özel ile birlikte yer verilmedi.

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmedi

NE OLMUŞTU?

6 Şubat depremlerindeki büyük yıkım nedeniyle eleştirilen Lütfü Savaş'ın Hatay'dan yeniden aday gösterilmesi tepki ile karşılanmıştı. Savaş'a yönelik tepkilerin ardından CHP'nin yeni bir aday arayışına girmesi ve Savaş'ı adaylık çekmesi gündeme gelmişti.

CHP'nin seçim şarkısında Hatay adayı Lütfü Savaş'a yer verilmediLütfü Savaş

ÖZGÜR ÖZEL: SAVAŞ'A ALTERNATİF BULUNURSA DEĞİŞTİRİRİM

CHP lideri Özgür Özel, son açıklamasında "Savaş'a alternatifi anketlerde görürsem adayı değiştiririm. Ama daha iyi bir alternatif üretemeden bir şey söylemek zor. Bir ölçüm daha yapılacak" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Haluk Levent de Hatay adaylığı için kendisine teklif geldiğini ancak kabul etmediğini duyurmuştu.

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Lütfü Savaş Hatay Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! YALI ÇAPKINI 68. BÖLÜM CANLI İZLE! #127916 Yalı Çapkını son bölüm tek parça FULL izle! 4 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
500

Yorumlar (11)

Est Este:

chp, alevi partisi olmaktan çıkmalı. milli harbi sol sosyal parti olmalıdır

68
27
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Lütfü Savaş belki soy ismini değiştirise mesela "bahçeli" yaparsa veya "mana" yaparsa veya "barış" yaparsa veya "çiçekli" yaparsa veya "mantık" yaparsa.. belki şansı daha iyi gidebilir. Lütfü bey baya yaşlanmış. Ona kötü davranmamlıyız. Hatalar yapmış olsada.. ona kötü davranmak yerine.. ÇÖZÜM YOLLARI aramalı ve bulmalıyız.

8
23
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

"davranmamalıyız" yerine "davranmamlıyız" yazmışım. bu bir yazı hatasıdır. hatamı kabul ediyorum.

yanıt11
yanıt3
Ayhan:

Ağa sen nesin ya ..

yanıt11
yanıt1
Nuri Aga:

Tamam söyleriz değiştirir senin için

yanıt5
yanıt0
Muhammed Erden:

Mark hoşgeldin adamım senin entellektüel yorumlarını okuyarak uykuya dalmak herkese nasip olmaz sağol varol ????

yanıt4
yanıt0
Mldhat Caglar:

Alevilere bize oy vermeyin mi desinler

18
3
yanıtYanıtla
Can:

Özgür özel le bu iş olmaz . Daha iyi bir muhalefet lazım . Koca yüzde 49 bu adamla olmaz .

5
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Kentsel dönüşüme, rantsal dönüşüm denilerek....belgenin depreme dayanıklı hale getirilmesine izin verilmeyen bölgede kaybedilen 12 bin Hatay linin canının hesabını kim verecek...

4
0
yanıtYanıtla
Ahmet Okatan:

Savas aday olmazssa Alirsiniz sagdan oy Alabilirseniz? ,Antakya Aksoy yerinde bir Aday hayirli olsun 3,5 kisi yuzunden Hatayin Adayindan ugrasma Ozgur ozel baskan,Husran olursunuz ,buda benim fikrim

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title