Haberler

CHP'nin Adana Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı

Güncelleme:

Adana'da, CHP'nin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Adana'da, CHP'nin Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Oğuz Kaan Salıcı, ASKİ Spor Salonu'nda düzenlenen toplantıda, 6 siyasi partiyle iş birliği yaptıklarını, bu ittifakın kuruluşunda ve sürdürülmesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun büyük başarısı olduğunu söyledi.

Türkiye'de herkesi birleştirecek bir CHP olduğunu belirten Salıcı, "Önümüzdeki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi örgütü olarak sadece siyasi söylemlerle değil, sadece örgütte yaptığımız toplantılarla ve konuşmalarla değil, aynı zamanda işle ortaya çıkacak bir süreç yönetmemiz gerekiyor." dedi.

Salıcı, çalışmalarını artırarak devam ettireceklerini anlatarak şöyle konuştu:

"Bizim cumhurbaşkanı adayımız inanıyorum CHP'li bir kardeşimiz olacak. O masa, CHP'li bir kardeşimizi, benim gönlümden geçen, genel başkanımızı belirleyecek. Biz bu süreci yöneteceğiz. Sadece cumhurbaşkanı adayımızın çalışıyor olması yetmez. İl, ilçe başkanlarımız, örgütümüz 1 milyon 320 bin CHP'linin sahada çalışıyor olması lazım. Meclis grubunun parlamentoda sıkı bir mücadele vermesi lazım, veriyorlar. Örgütümüz de sahada çalışıyor ama bu çalışmayı doğru şekilde organize etmemiz lazım. Eksikliklerimizin olduğu yerler var, eksikliklerimizi tamamlamamız lazım."

"Davulla zurnayla 6 milyon göçmeni memleketlerine yollayacağız"

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de parti olarak ayrıştıranlara ve kutuplaştırmaya çalışanlara inat Türkiye'yi kucakladıklarını ifade etti. Partilerinin kadrolarının toplumsal mutabakatla bir anayasa yapacağını anlatan Özel, her kesimi bir araya getireceklerini belirtti.

Özel, CHP'nin mültecilere ve göçmenlere düşman olmadığını aktararak şunları kaydetti:

"Ortadoğu Barış İş Birliği Teşkilatı kurarak komşularımızla sorunlarımızı konuşarak Suriye'ye gidip Esad'la görüşüp oradaki iç savaşı da buradaki göçmen sorununu da ortadan kaldırıp başta Avrupa Birliği, bütün dünyanın elini taşın altına sokarak mülteci sorununu çözüp zorla değil davulla zurnayla 6 milyon göçmeni memleketlerine yollamaya söz veriyoruz."

Toplantıya CHP İl Başkanı Mehmet Çelebi, milletvekilleri, belediye başkanları ve partililer de katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Oğuz Kaan Salıcı Türkiye Adana Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Bakmadan Geçme

AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 1 Haziran Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu?
Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title