Haberler

Meclis'te CHP'li Şükran Kütükçü'nün odası polis gözetiminde boşaltıldı

Güncelleme:

TBMM'de CHP Grup Protokol Müdürü Şükran Kütükçü'nün kullandığı ancak CHP Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçilen Uğur Bayraktutan'a devredilmesi gereken oda, devir işleminin yapılmadığı gerekçesiyle polis gözetiminde boşaltıldı. Kütükçü hakkında TBMM Genel Sekreterliği tarafından soruşturma başlatıldı.

Meclis'te CHP'li İdare Amiri Uğur Bayraktutan'a tahsis edilen ancak CHP Grup Protokol Müdürü Şükran Kütükçü'nün kullanmaya devam ettiği oda, TBMM Genel Sekreterliğinin devreye girmesiyle polis gözetiminde boşaltıldı. Odayı boşaltmayan Kütükçü hakkında disiplin soruşturması başlatıldı.

MECLİS'TE ODA DEVRİ YAPILMAYINCA SEKRETERLİK DEVREYE GİRDİ

CHP Merkez Yürütme Kurulu üyeliğine seçildiği için TBMM İdare Amirliği görevinden ayrılan CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin'in yerine, CHP grubunda 18 Ocak'ta yapılan seçim sonucu Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan geldi. Bayraktutan için CHP Grup katında bir oda tahsis edildi. Ancak CHP Grup Protokol Müdürü ve Kemal Kılıçdaroğlu'nun Genel Başkanlığı dönemindeki özel kalem müdürü Şükran Kütükçü, odayı devretmedi.

KÜTÜKÇÜ HAKKINDA SORUŞTURMA

Meclis'te başdanışman kadrosuyla görev yapan Kütükçü'nün uyarılara rağmen odayı boşaltmaması üzerine, Bayraktutan'ın girişimiyle TBMM Genel Sekreterliği devreye girdi. TBMM Destek Hizmetleri Başkanlığı personeli, Meclis Koruma Dairesinde görevli polislerin nezaretinde Kütükçü'nün eşyalarını tahliye ederek odayı Bayraktutan'ın danışmanlarına teslim etti. TBMM Genel Sekreterliği tarafından, başdanışman kadrosundaki Şükran Kütükçü hakkında disiplin soruşturması başlatıldığı öğrenildi.

Kaynak: AA / Politika

Merkez Yürütme Kurulu Uğur Bayraktutan Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

sade vatandaş:

basit bir şey ne olur bundan demeyin en basit bir konuda bile usülsüzlük yapanlar kendilerine verilen görevi haketmezler o odadan değil bulunduğu makamdan alınmalıydı

18
3
yanıtYanıtla
Hayri :

Bu chp istihbaratın eline geçmiş iktidara çalışan bir yapı olabilirmi acaba bu kadar iktidardakilere çalışan her gun gaf üzerine gaf yapan partiyi çökertmek için her şeyi yapan bir heyet bu kadar akılsız kontrolsuz nasıl olur acaba b enim düşüncem başta yazdığım gibi

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title