Haberler

CHP'li Ekici: Cumhurbaşkanı Meclisi İtibarsızlaştırmak İstiyor

Chp Gaziantep milletvekili Akif Ekici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meclisi itibarsızlaştırmak istediğini öne sürdü.

Chp Gaziantep milletvekili Akif Ekici, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meclisi itibarsızlaştırmak istediğini öne sürdü.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen CHP Milletvekili Akif Ekici, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlık sistemini getirmek için meclisi itibarsızlaştırmaya çalıştığını iddia etti. Parlamenter sistemin itibarsızlaştırılmak istendiğini aktaran Ekici, şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanı başkanlık sistemini bu ülkede oturtturmak istiyor. Onun için de meclisi itibarsızlaştırmak istiyor. Ben geçen hafta üç dakikalık kısa bir konuşma yaptım, AKP grup başkanına, 'nerede sizin bu 317 milletvekili' dedim. Meclisi saysan toplam yüz kişi yok. Burada amaç şu; sayın Cumhurbaşkanımız başkanlık sistemini getirmek istiyor, başkanlık sistemini getirmek için yarın bize diyecek ki; 'Bakın meclis çalışmıyor, gelip gitmiyorlar. Parlamenter sistem itibarsızdır. Başkanlık sistemi bu ülkenin kurtuluşudur' diyecek. Ama yazık oluyor, ülkenin geleceği ile ilgili bu kadar ateş varken, bu kadar kan gövdeyi götürürken meclisin çalışmaması doğru değil."

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Recep Tayyip Erdoğan Akif Ekici Gaziantep Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title