Haberler

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İESOB'u ziyaret etti

Güncelleme:

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ni ziyaret ederek oda başkanlarıyla bir araya geldi. Tugay, esnafın sorunlarına çözüm üreteceklerini ve su fiyatlarında indirim yapacaklarını belirtti.

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini (İESOB) ziyaret ederek oda başkanlarıyla bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında CHP'nin Bornova, Buca, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka ilçe belediye başkanı adaylarıyla birlikte İESOB hizmet binasına gelen Tugay, Birlik Başkanı Yalçın Ata ve yönetim kurulu üyelerinin talep ve sorunlarını dinledi.

Burada konuşma yapan Cemil Tugay, yapacakları çalışmalarla esnafın sorunlarına çözüm üreteceklerini belirtti.

Tugay, su fiyatlarıyla ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, "Size özel bir indirim taahhüdünde bulunuyorum. Oranını da arkadaşlarla çalışıp size ileteceğiz. Suyun fiyatını genel olarak düşüreceğiz, su ile iş yapan esnaflarımız için hızlıca bir karar alacağız." dedi.

Mobilyacı esnafının da markalaşma ve üretim konusundaki sıkıntılarını bildiklerini aktaran Tugay, "Bu konuya hızlıca el atacağımızı ve esnafın önünü açacak hamleler yapacağımızı bilin." diye konuştu.

İESOB Başkanı Ata ise esnaf birliğinde gerçekleşen seçim sonrası yoğun bir çalışma dönemi geçirdiklerini dile getirerek, "Uzun yıllardır değişmeyen bir yönetim bizle beraber değişmiş oldu. İnşallah bundan sonra birlikte çalışmayı istiyoruz. Burada tüm esnaf teşkilatı arkadaşlarım adına başkanıma hayırlı olsun diyorum." dedi.

İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin ziyaretine, CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Cemil Tugay ile Bornova, Buca, Konak, Karabağlar ve Karşıyaka ilçe başkanı adayları da katıldı.

Kaynak: AA / Politika

Cemil Tugay İzmir İzmir Politika Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Çorum'un Alaca ilçesini sel vurdu! Evler ve tarım arazileri sular altında kaldı

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Bakmadan Geçme

Konferans Ligi Şampiyonu Şampiyonlar Ligi'ne gidiyor mu? Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

Ali Koç, Galatasaray'ın efsanesine yapılan saygısızlığa sert çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title