Haberler

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: Türkiye'de büyük bir ekonomik kriz var

Güncelleme:

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Elazığ'da yaptığı açıklamada, Türkiye'de büyük bir ekonomik kriz olduğunu belirterek, emeklilerin ve emekçilerin büyük sıkıntı içinde olduğunu söyledi. Özel, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi'nin görünmeyen anlaşmalarının olmadığını vurgulayarak, Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, milletin derdinin zam olduğunu ifade etti.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, "Bizim kavgamız yoksullukla, açlıkla insanların düştüğü durumladır. Türkiye'de büyük bir ekonomik kriz vardır. Sen başta emekliler olmak üzere emekçileri ve emeklileri büyük sıkıntı içinde bıraktın. Elazığ'dan sesleniyoruz Erdoğan, milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. Tutturmuş bir DEM, Cumhuriyet Halk Partisi ayrı bir parti, o söylediği DEM Parti ayrı bir parti" dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yarın Tunceli'nin Nazimiye ilçesinde merhum Tunceli Milletvekili Kamer Genç için düzenlenecek anma programına katılmak üzere, bugün Elazığ'a geldi. Havalimanı'nda partililer tarafından karşılanan Özel, burada yaptığı açıklamada, emeklilerin geçim sıkıntısı yaşadığını ifade ederek, "Biz siyasette Kamer Genç gibi dürüst, korkusuz ve söylediği sözü zamana bırakan ama hiçbir zaman haksız çıkmayan ilkeli siyasetimizle varız. Sizlerle beraberiz. Biz Kamer ağabeyimizle de, tüm CHP'lilerle de, Tunceli ve Elazığlılarla gurur duyuyoruz. Bundan sonra da hep birlikte olacağız. Buradan bir kez daha Recep Tayyip Erdoğan'a sesleniyorum. Sürekli polemik yapmak istiyor, kavga çıkarmak istiyor. Sürekli olmadık yalanlarla iftiralarla partimizi bir araya getirmek istiyor. İstiyor ki onunla kavga edelim. Bizim kavgamız yoksullukla, açlıkla insanların düştüğü durumladır. Türkiye'de büyük bir ekonomik kriz vardır. Sen başta emekliler olmak üzere emekçileri ve emeklileri büyük sıkıntı içinde bıraktın" dedi.

'EMEKLİNİN 10 BİN LİRA MAAŞI KİMSEYE YETMİYOR'

Özel, konuşmasında partisinin görünmeyen anlaşmalarının olmadığını ifade ederek, "Elazığ'dan sesleniyoruz Erdoğan, milletin derdi DEM değil, milletin derdi zam zam zam. Tutturmuş bir DEM… Cumhuriyet Halk Partisi ayrı bir parti, o söylediği DEM Parti ayrı bir parti. Bize ziyarete geldiler, dedik ki 'Ne görüyorsanız burada. Açık açık gözünüzün önünde'. CHP'nin milletin görmediği hiçbir anlaşması hiçbir angajmanı hiç kimseyle bir ilişkisi yok. Herkes gözler önündedir. Ancak tutturmuş bir DEM, DEM'i bırak da zamma bak. 10 bin lira yaptığın emekli maaşı kimseye yetmiyor. Önce sen emekliye en az bir asgari ücret ver. Ondan sonra gel sen bizimle uğraş. Bana diyorsun ki ' Özgür Efendi', efendiliğimi bozmadan sana sesleniyorum. Millet aç, millet yoksul, en düşük emekli maaşını asgari ücret yapmadan karşıma gelme. Seninle muhatap olmuyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Elazığ Zam Politika Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title