Haberler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl Açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberindeki heyetle birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberindeki heyetle birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak için geldiği Malatya'da Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Gürsel Özbey bu tür ziyaretleri önemsediklerini belirterek, "Ülkemiz her bakımda istişareye birbirleriyle konuşmaya ihtiyaç olduğu bir dönemde bizi ziyaret etmeleri hem bizlerin hem de ilimiz açısından önemli görmekteyim. Bu ziyaret neticesinde ilimize önemli katkılar sağlayacağını inanıyorum" şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise Malatya'nın ülke için önemli bir kent olduğunu söyleyerek, "Malatya sadece tarımla değil, tarımın yanında sanayisiyle, hayvancılığı ile esnafı ile bir kent ve bir geçiş noktası durumunda" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin başında büyük bir terör sorunu olduğunu söyleyen Bingöl, "Ekonomik olarak, son gelişmeler nedeni ile ekonomide, sanayide ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları el birliği ile aşmamız gerekiyor. Biz parti olarak bu tür sorunları özelikle, ekonomi anlamda yaşanan sorunları bir sorunmuş gibi yansıtmıyoruz. Bu sonuçta sorun olsa bile bu siyasette kullanmayı doğru bulmuyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Tekin Bingöl Gürsel Özbey Malatya Politika Haberler

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Görüntüleri televizyonda krize neden olan kadından açıklama var

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Aliyev Ankara'da! Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC'yi tanımayan Azerbaycan'ın Dostluk Grubu adımını olumlu karşıladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde 'İngiliz modeli' var

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sigaraya karşı yeni kanun sinyali! Gündemde "İngiliz modeli" var

Bakmadan Geçme

Kaan Ayhan hangi takımda oynuyor? Kaan Ayhan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? İsmail Yüksek hangi takımda oynuyor? İsmail Yüksek hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Hakan Çalhanoğlu hangi takımda oynuyor? Hakan Çalhanoğlu hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Samet Akaydın hangi takımda oynuyor? Samet Akaydın hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? Merih Demiral hangi takımda oynuyor? Merih Demiral hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Ahmetcan Kaplan hangi takımda oynuyor? Ahmetcan Kaplan hangi takımın oyuncusu, mevkisi ne, kaç yaşına, nereli EURO 2024? 11 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 11 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz: Borsada işlem ücreti alınacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title