Haberler

CHP'den Ayrılan Küskünler, DSP Çatısında Birleşiyor

Güncelleme:

CHP'de aday gösterilmeyen küskünlerin Metin Feyzioğlu'nun başkanlığında, DSP çatısı altında yeni bir oluşum içine gireceği konuşuluyor.

CHP'de aday belirleme süreci ile ilgili sancılar devam ediyor. Adayların açıklanması birlikte CHP örgütleri ayaklandı. İsyan ve itirazların ana merkezi İzmir ve diğer Ege kentleri oldu. Aday gösterilmediği gerekçesiyle istifasını sunan Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın DSP'den İzmir Büyükşehir belediye Başkanı olacağı iddia edildi.

KÜSKÜNLER DSP'DE BULUŞACAK

Önümüzdeki günlerde İzmir ve Ege başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanında CHP'den istifa eden küskünlerin DSP'ye geçeceği konuşuluyor. Bazı DSP'lilerin küskün CHP'lileri telefon açarak "DSP'ye geçin partinin başına Metin Feyzioğlu gelecek" dedikleri iddia ediliyor.

SARIGÜL'E KARŞI FEYZİOĞLU

CHP'de Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül'le ilgili "CHP'nin başına geçecek" tartışmaları uzun süredir devam ediyor. 30 Mart yerel seçimleri öncesi ilçe adaylarının belirlenme sürecinde Sarıgül'e yakın isimlerin tercih edilmesi bu rahatsızlığı daha da artırdı. Cumhurbaşkanı Abdullah ve Başbakan Erdoğan ile görüşerek yeniden yargılamaya ilişkin çalışma yapılması için görüşmelerde bulunan ve hükümet ile ortak çalışma yapan Feyzioğlu'nun bu konuda bir alternatif olabileceğini savunan bazı kesimler, DSP çatısı altında birleşmeye sıcak bakıyor.

Feyzioğlu'nun Önder Sav'a yakın bir isim olması da iddiaları güçlendiriyor.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Metin Feyzioğlu İzmir Konak Ege Politika Haberler

500

Yorumlar (68)

SOKAGAmert_kokuz1991@hotmail.com:

HALK EN SONUNDA SOKAGA İNECEK. EGER TAYYİP YİNE SECİMİ KAZANIRSA BU SEFER HALKI KİMSE DURDURAMAZ. GEZİ OLAYLARINDA CHP HALKIN SOKAGA CIKMASINA TAM DESTEK VERMEDİ , MHP HİC DESTEK VERMEDİ. AMA EGER 30 MARTTA AKP SANDIKTAN CIKARSA HALK BİRLESİP SOKAGA İNECEK VE HÜKÜMET DÜSECEKTİR. BEKLEYİP GÖRECEGİZ..

15
50
yanıtYanıtla
nottatlg_jack@hotmail.com:

hep aynı hikayeyi büyük harflerle yazıyorsunuz ki millete afiş olsun görsünler...hele bir daha birileri ortalığı yakıp yıkmaya kalksın o zaman sen gör bak halk ne yapıyor

yanıt0
yanıt0
yalçınylcnozkan@hotmail.com:

sizin demokrasi anlayışınız bu galiba sandık dışında iktidar aramayın bu halk sizi hiçbir yere getirmez geçmişten ders almıyormusunuz sokağa çıkacaklarmış burası muz cumhuriyetimi bu iktidar halkın oyları ile seçilmiş meşru bir hükümettir öyle bir zihniyetiniz var ki iktidara gelmek için bu ülkenin batmasına göz yumacak kadar gözünüz dönmüş ama bu millet sizin gibi vatan hainlerine çanakkale de nasıl müsade etmediyse yine etmeyecektir

yanıt0
yanıt0
ÇokenderenKerem.can.05@hotmail.com:

Ya halen uyanmadınız mı Türkiye'ye Allah iyi bir başbakan nasip etmiş bizim sol part iyi destekleyen çoğu halen sokak kavgası yapıyor tehdit sokağa inecekler bunları çok gördük oturun yerinize adam gibi şükür edin ki bu ülkede halen şükür eden bir topluma sahip bırakın artık sağ soluda insanca yaşamaya bakalım illa İsrail uşağı olmamızı isterlerse halt yemişler.

yanıt0
yanıt0
şenol uluankaraturpa@mynet.com:

sn metin feyzioğlunu uzun yıllardır şahsen tanıyorum. ülkemdeki namuslu vatansever demokrat bütün kesimlerin ona baktığında kendini göreceği aşık olacağı ve toplumu birleştirecek nadir insanlardan biridir.. inanın çok sevimli vicdanlı iyi bir aile babası ve eştir..

20
28
yanıtYanıtla
şenol uluankaraturpa@mynet.com:

yukarıdaki yorumumu beğenmemişler. şöyle yazsaydım heralde beğenmeyenler beğenecekti; bu adam gelirse ananıza küfredecek hırsızlık yolsuzluk yapacak kürtlere özerklik verecek. diktatördür kendisi internetinizi kesecek vakıf kurup milyar dolarlar toplayacak. gazetecileri arayıp hoşt diyecek. hadi şimdi beğenin..

yanıt0
yanıt0
KUMPAS HAREKATI..bulut24h@hotmail.com:

CHP'LİLERDE PANİK BAŞLAMIŞ BİLE, AĞA BABALAR KARAR VERMİŞ, SİZİN AĞZINIZA KİM BAKAR?!..O PARTİ ÇATIR ÇATIR PARÇALANACAK VE SİZLERDE SEYREDECEKSİNİZ!..MALESEF BURASI TÜRKİYE...SEÇMENE SORAN KİM?!.

32
9
yanıtYanıtla
baygaraahmetbaykara33@hotmail.com:

sende babanın gittiği yoldan git bu chp den bir halt olmaz...

27
12
yanıtYanıtla
S.B.saffet_b@yahoo.de:

Metin Feyzioğlu sağduyulu bir hukuk adamıdır, seçim arefesinde böyle bir hamleyi yapacağına sanmıyorum, oyların bölüneceğini bilir ve bu tehlikeli hamleyi yapmaz !

25
12
yanıtYanıtla
NASILDA TİTRERMİŞ..bulut24h@hotmail.com:

BEKLE GÖR, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK!..BİRİLERİ HESABI GÖRMÜŞ!..VAH ZAVALLILAR!..

yanıt0
yanıt0
Tüm 68 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title