Haberler

CHP'de Mustafa Sarıgül - Ateş Ünal Erzen Krizi

Güncelleme:

CHP'de belediye başkan adaylarının belirlendiği PM toplantısında Sarıgül-Ateş Ünal Erzen krizi yaşandı.

CHP'nin dünkü PM toplantısında belediye başkanlarını belirleyen Adnan Keskin, Gökhan Günaydın,Umut Oran, Bihlun Tamaylıgil'den oluşan 5'li komisyona Genel Başkan yardımcıları Faruk Loğoğlu, Gürsel Tekin ve Erdoğan Toprak eşlik etti.

"ERZEN ADAY OLURSA SARIGÜL ÇEKİLİR"

Star'ın haberine göre toplantıda İstanbul'un Ataşehir ve Bakırköy ilçe adayları üzerinde yoğun tartışmalar yaşandı. Özellikle Bakırköy için adı geçen Ateş Ünal Erzen ismine Adnan Keskin'den itiraz geldi.

KESKİN'E SU BARDAĞI FIRLATTI

Keskin, Ateş Ünal Erzen aday olursa Mustafa Sarıgül'ün adaylıktan çekileceğini belirtince Gökhan Günaydın "Çekilirse çekilsin" şeklinde çıkışta bulundu. Tansiyonun iyice yükselmesi üzerine Adnan Keskin fenalaşırken Gökhan Günaydın ise Keskin'e su bardağı fırlattı.

SARIGÜL, ERZEN'E YUMRUK ATMIŞTI

Mustafa Sarıgül'le Ateş Ünal Erzen arasındaki gerilim 2005 yılına kadar dayanıyor. 29 Ocak 2005 yılındaki CHP kurultayında dönemin Genel Başkanı Deniz Baykal'a rakip olan Sarıgül, kurultayda tartışma sonrasında Erzen'e yumruk atmıştı. Sarıgül, siyasetteki prestij ve imajının bu yumrukla olumsuz etkilendiğini iddia ediyor.

"BANA TUZAK KURDU, HAYATIMI KARARTTI, BENİM KIRMIZI ÇİZGİM"

Sarıgül, Erzen için "Erzen bana tuzak kurdu. Hayatımı kararttı. O kurultayda beni sinirlendirip, tahrik etti. Bu hareketi siyasette 10 yılıma mal oldu. Ondan hesap soracağım. Ateş Ünal benim kırmızı çizgimdir" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Mustafa Sarıgül Ateş Ünal Erzen Adnan Keskin Bakırköy Politika Haberler

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Ekrem İmamoğlu 515 oyla Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçildi

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Zahide Yetiş programında olay! Baba, kendisinden büyük bir adama kaçan kızını canlı yayında dövdü

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Termometrelerin 40 dereceyi gördüğü kentimizde asfalt eridi

Bakmadan Geçme

Hatayspor'a Davide Ancelotti mi geliyor? Volkan Demirel sonrası Hatayspor'da Ancelotti esintisi! Kadınlara regl izni mi geldi? Hangi belediye, regl izni getirdi, olay ne? Instagram çöktü mü? Instagram neden açılmıyor? 5 Haziran Çarşamba Instagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? ASFALT MI ERİDİ? Hangi ilde sıcaklık nedeniyle asfalt eridi, kaç derece? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Antalya su kesintisi listesi! ZAHİDE YETİŞ programında ne oldu? CANLI YAYINDA baba kızını mı dövdü, olay ne? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 İzmir su kesintisi listesi! Yeşil Yol filmi konusu ne, oyuncuları kim? Yeşil Yol ne zaman, nerede çekildi? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 5-6 Haziran 2024 Ankara su kesintisi listesi! Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı kim oldu? TBB Başkanı kim seçildi? 6 Haziran Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Haziran burç yorumları nedir? Türkiye meteorolojik afet yaşayacak! Türkiye'de hava sıcaklığı ne olacak? Uzmanlar ne diyor? Uzmanlar uyarıyor! Bu yaz sıcaklık yakıp kavuracak: Türkiye'de meteorolojik afet mi yaşanacak?
Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

500

Yorumlar (120)

KKKKKKKKKKKeyup6_6@hotmail.com:

BİRBİRLERİNİ YESELERDE TÜRKİYENİN ÖNÜNÜ KESMESELER

79
10
yanıtYanıtla
ankaralımehmetmehmet_kart06@hotmail.com:

Chp yıllarca Atatürk'ün partisi diye devleti soyup soğana çevirdi.Atatürk bugün sağ olsaydı bile Chp'ye genel başkan olmaz, bunlar vatan haini diye yeni bir parti kurardı.Chp'liler bütün geçimini siyaset üzerine kurmuş.Üretmeden,icraat yapmadan kazanmak.Bu millet uyandı lafla siyaset dönemi bitti.Ancak Ataturk gelirse RTE kaybeder.Durmak yok yola devam ...:-)

67
22
yanıtYanıtla
benden selamhasan.agca@hotmail.com:

angaralı hela olsun sana

yanıt0
yanıt0
türknkarabiyik@mynet.com:

KAFANDA BEYNİN ZERRESİ OLSA,BUGÜN ÜLKEDE MEYDANA GELEN KEPAZELİKLERE RAĞMEN,BU İKTİDAR DÖNEMİNDE VE BİZZAT İKTİDAR MENSUPLARININ ATATÜRK DÜŞMANLIĞININ NASIL TAVAN YAPTIĞINI SABAHTAN AKŞAMA KADAR NASIL HAKARETLER YAPILDIĞINI BİZZAT SN.BAŞBAKANIN AYYAŞ DİYE HAKARETLER YAPMASINA SESSİZ KALMAZ,DESTEK VERMEZDİN.,O ÖZÜRLÜ BEYNİNDE BİRAZ DÜŞÜNME YETENEĞİ OLSAYDI CHP İKTİDARDA OLDUĞU 1923-1950 DÖNEMİNDE YAPILANLARI GOOGLE GİRER SORGULARDIN. O YOKLUKLAR İÇİNDE BİR LİRA BORÇ ALINMADAN YAPILAN YZÜLERCE TESİSİ GÖRÜRDÜN.BU ÜLKEDE HORTUMLARI HEP SİZ YAPTINIZ,DÜN ERBAKAN DEVLETİN PARTİYE VERDİĞİ TRİLYONLARI HARCAMADAN SAHTE FATURALARLA HARCAMIŞ GİBİ ZİMMETİNE GEÇİRDİYİ İÇİN CEZA ALIRKEN BEN TEK BAŞIMA ALMADIM DİYEREK BU GÜN DEVLETİN TEPESİNDEKİLERİ GÖSTERDİ,SOYGUNCU ARADIĞINDA,GURBETÇİLERİ DOLANDIRAN KOMBASSANLARI,MERCÜMEKLERİ,ÖZALIN PİRENSLERİNİ GÖRECEKSİN,ÇÜNKÜ SİZ DÜN DE BU GÜNDE EN İYİ BİLDİĞİNİZ ŞEYİ YAPIYORSUNUZ,ÇALIP,SOYUP İFTİRADIR SİZİN MEZİYETİNİZ.

yanıt0
yanıt0
fatih sayseeayseesedat@gmail.com:

anti cp Turk ,amma sallamışsın,birader,ufak atta civcivler,yesin,sen bunu nerede okudun mubarek,bu kadar iftira yalan olmaz,ne alakaAzarbaydan böyle bir para ,abdül hamite geldi ekonomi kötü diye,miktarda,çok azdı işbankası çok sonra kuruldu,bu kadar palavra uydurulmaz,breee tarih bilmez,haset ler,bree gafilmelunlar.

yanıt0
yanıt0
mustafa Önalfreebird6607@yahoo.com:

Bu tayfanında ne dediği belli değil. Hem halk sizi 70 senedir seçmiyor, iktidarı vermiyor diyeceksin, hemde CHP ülkeyi soydu diyeceksin. Yok öyle yağma. 1950 den beri, Menderesi, Özalı , Demireli, Erbakanı, Tayyibi, 12 Eylülcüleri soydunuz soğana çevirdiniz ülkeyi, hala CHP derdindesiniz. Milleti nasıl soyduğunuzu naklen yayında gördük, daha neyin inkarındasınız? 1950 de İtalyayla Türkiyenin geliri ve kalkınması aynı noktadaydı, adamlar bizi 20 ye katlıyor şimdi, bu kadar sürede kim yönetti ülkeyi. 1970 de Kore bizim yanımızda köy bile değildi, aha şimdi bizi 10 a katlıyorlar. Kim yönetti ülkeyi bu sürede. CHP ülkeyi ne zaman soymuş var mı elinde bilgi belge, somut veri? Yooook, Öyle atıp duruyorsun.

yanıt0
yanıt0
Ayakkabı Kutusu Bükücüaleph66@yahoo.com:

Anti CHP, sen bu kadar yalana palavraya sarıldığına göre CHP ile ilgili geçmişte canını acıtan bir hatıran mı var? Ha benim geri zekalı dostum, dök içini, rahatla. Anlat, ağla açılırsın

yanıt0
yanıt0
mutlu eroğluhhh@hotmail.com:

neyseki haberin kaynağı iktidar yalakası gazeteymiş,inanmadım,bu tür haberlerle chpyi karalayamazsınız

39
44
yanıtYanıtla
ANTİÇAPULCUacilhayat@hotmail.com:

Sözcü de yazmıştı bu kavgayı...CHP nin yalakası bir gazete yazarsa inanacak mısın?Gezi zekalı

yanıt0
yanıt0
A.AKYELahmetakyel67@hotmail.com:

BUYURUN MUSTAFA SARIGÜLÜ DESTEKLEYENLER,İŞTE SARIGÜLÜĞÜN GERÇEK YÜZÜ AÇIĞA ÇIKMAYA BAŞLADI.BUNDAN İSTANBUL BELEDİYE BAŞKANI OLMAZ.AKILLI OLUN.....

58
18
yanıtYanıtla
Tüm 120 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title