Haberler

CHP'de Hatay çıkmazı! Volkan Demirel'e teklif götürdüler, tek cümle ile geri çevirdi

Güncelleme:

CHP'de yeniden adaylığı tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yerine Volkan Demirel'e teklif götürdüğü, başarılı teknik adamın da bu teklifi "Siyasetten anlamam, benim işim futbol" diyerek geri çevirdiği öğrenildi.

CHP'de adaylığı büyük tartışma konusu olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın yerine alternatif isim arayışı devam ediyor. Parti yönetiminin son olarak Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel'in kapısını çaldığı ve "Gel Hatay'da adayımız ol" teklifini götürdüğü öğrenildi.

"BEN FUTBOL ADAMIYIM, SİYASETTEN ANLAMAM"

6 Şubat depremlerinde bölge halkı için verdiği mücadeleyle gönüllerde taht kuran başarılı teknik adamın da CHP'den gelen adaylık teklifini "Ben futbol adamıyım, siyasetten anlamam" diyerek geri çevirdiği öne sürüldü.

CHP'de Hatay çıkmazı! Volkan Demirel'e teklif götürdüler, tek cümle ile geri çevirdi

BUGÜN KRİTİK BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİ

Lütfü Savaş'ın CHP'den bir dönem daha aday gösterilmesi, protestolar sonrası adeta bilmeceye dönüştü. Savaş, bugün gündüz saatlerinde CHP lideri Özgür Özel ile bir görüşme gerçekleştirdi. Özel ile görüşmesinin ardından açıklamalarda bulunan Savaş "Yarın çok daha büyük bir mitingle açıklamalarımız olacak. Yarın Hatay halkıyla, hep birlikte ne yapacağımızı paylaşacağız" dedi.

CHP'de Hatay çıkmazı! Volkan Demirel'e teklif götürdüler, tek cümle ile geri çevirdi

ÖZEL, DEĞİŞİKLİK OLACAĞININ SİNYALİNİ VERDİ

Özgür Özel, bugün sabah saatlerinde katıldığı canlı yayında Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ın adaylığında değişiklik olacağı sinyalini şu sözlerle verdi: "Hatay'da yaşananları çok dikkatli analiz ediyoruz. Hatay'da 5 anket yaptık. Son ana kadar en doğru adayı belirlemek için anketi yaptık. Cumartesi günü gece anket yaptık. Birazdan Lütfü Savaş'la da konuşacağım, elimizdeki anketi Lütfü Beyle de paylaşacağım. Anket şunu gösteriyor; Lütfü Bey'in onayıyla birlikte bir alternatif geliştirdiğimiz durumda seçimi alacağımızı gösteriyor. Bu şekilde davranmaz, Hatay'ın sesini duymazsak biraz sıkıntıya girdiğimiz gösteriyor."

Kaynak: Haberler.com / Politika

Volkan Demirel Lütfü Savaş Futbol Hatay Politika Spor Haberler

500

Yorumlar (29)

Cuma Güzel:

Yıllar siyasetcisisiniz bu kadar da amatorluk olmazki hiç mi alt yapın yok.bu ne acemilik.onun için sizden bir cacık olmuyor....

272
7
yanıtYanıtla
esrefpasali:

hem herkesin tanidigi sevecegi elemani bulcaksiniz, hemde yipranmamis olacak, kalmai siyaset kirlendi..tum partiler aday bulamiyor...

yanıt50
yanıt17
Onur Yener:

Kendisi aday olsa da kaç puanlıkmış görsek...

yanıt48
yanıt4
Aykut Taşdemir:

Esrefpasali; insanların "yerel seçim"de (özellikle deprem bölgelerinde) oy verme kriteri inanın adayın tanıdık, sevilecek, yıpranmamış olması değil, şehirlerine mahallelerine nasıl bi katkıda, gelişmişlikte ve hizmette bulunacakları. Adı üzerinde yerel seçim.

yanıt22
yanıt1
Ben Bensiz:

İyice ne yapacağınızı şaşırdınız.

173
4
yanıtYanıtla
Cerkez Ethem:

VAH,VAH KOSKAÇA ANA MUHALEFET PARTİSİ HATAY BELEDİYE BAŞAKAN ADAYI BULAMIYOR.

120
4
yanıtYanıtla
Bidüşün:

Özgür özel kılıçtaroğlunu aday gösterin

118
6
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

Hakan'ı ve herkeside çok seviyoruz. Türkiye'nin zincir marketlerinin önündeki çöp kutularında güzel ve açılmamış yiyecekler buluyorum. Türkiye bir CENNET dir. Nice başarılar herekese. YOLA DEVAM.

18
48
yanıtYanıtla
Elcabbar:

Len sığındığın almanyada senin gibi çöpten toplayan çok var

yanıt1
yanıt0
Sebastian Szymanski:

beğenmeyenlerin zoruna gitti gerçekler.

yanıt2
yanıt4
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title