Haberler

CHP'de Gürbüz Çapan Adaylıktan Çekildi

Güncelleme:

Hapis cezası Yargıtay tarafından onanan Gürbüz Çapan, sürpriz bir kararla adaylıktan çekildiğini açıkladı.

CHP Esenyurt Belediye Başkan adayı Gürbüz Çapan adaylıktan çekildi. Çapan'ın yerine kardeşi Çetin Çapan aday gösterildi.

"YERİME KARDEŞİMİN ADAY GÖSTERİLMESİ UYGUN BULUNMUŞ"

Aday belirleme sürecinde en çok tartışılan isimlerden biri olan Gürbüz Çapan, "Partiyi adaysız bırakma çabaları vardı. Bu nedenle çekildim. Yerime kardeşimin aday gösterilmesi uygun bulunmuş" dedi.

ADAYLIĞI TEHLİKEYE GİRMİŞTİ

Çapan'ın bir davadan aldığı hapis cezasının Yargıtay tarafından onandığı ve bu nedenle adaylığının tehlikeye girdiği iddiası geçen hafta gündeme gelmişti.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Gürbüz Çapan Esenyurt Yargıtay Politika Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Umutlar azalıyor! İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopteri kaza geçirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Bakmadan Geçme

Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir? FENERBAHÇE'NİN TARİHÇESİ! Fenerbahçe ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Fenerbahçe'nin ilk başkanı kimdir? Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan maçlar (1909-2024) Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri!
Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

500

Yorumlar (29)

ubeydsantimantal_sabi@hotmail.com:

bu bır esenyurt anketıdır. akp dıyorsan yeşil chp dıyorsan kırmızı hadi görelim akpartılı kardeslerım.

66
89
yanıtYanıtla
YOZGATLItrkiyeyisevrm@hotmail.com:

ALLAHIN İZNİYLE BUYUK FARKLA AKP OLACAK YOZGATLI

yanıt0
yanıt0
cansiz28bahtiyar.cansiz76@hotmail.com:

yediğin yetmedi birazda kardeşin yesin

50
22
yanıtYanıtla
chp nin yaptığı iğrençfikret_601121@hotmail.c:

CHP neden hep suçluları aday ediyor anlamak zor

45
14
yanıtYanıtla
ötükenmai__siyah__@hotmail.com:

aralarında çalmayan yok napsınlar. olsa dukkan senin :D

yanıt0
yanıt0
urfalıibrahimsenbahar63@hotmail.com:

aqta erkıl ha cok buzel abıden kardese mıras gıbı ne guzel degılmı tam bı demokrası

40
12
yanıtYanıtla
Kaanmozcankaan01@hotmail.com:

Sanırım yerine kardeşi aday yapılmış İşte budur sosyal demokrat solculuk, dede yoksa torun, abi olmazsa kardeş, baba yoksa oğul, yeni eş olmaz ise eski eş, işte size Türkiye'ye özgü güzelim klan sosyal demokratlığı, klan solculuğu

44
8
yanıtYanıtla
icanadoluselcuk08@yahoo.se:

agzina saglik be arkadas bu olaydan sonra dachp yi nasil savunular bilmem,ben isvecte yasiyorum bu sene ilkkez yo kullanacagim ve burdaki sosyal demokratlar a oyumu atacagim yani sözde turkiye deki chp gibi ,allah izin verirse turkiye de oy kullanma hakkim var ama turkiyedeki sol partileri beklemesin cunku onlarin yaptigi sol degil fasistliktir arkadas solun yapacagini akp yapiyor, degisim degisim yok chp ayni yerde bozuk plak gibi caliyor bunu anlayabilen arkdaslar i tebrik ederim.

yanıt0
yanıt0
S.B.saffet_b@yahoo.de:

En doğrusunu yapmış, saygı duymak gerekir!

28
21
yanıtYanıtla
Mehmet Arasarmen46@mynet.com:

Tam Kemal Sunal işi olmuş. Kemal Sunal filminde de patron: seni kovuyorum. dediğinde:' sen beni kovamazsın. ben istifa ediyorum, diyor.' ya. aynı öyle. adamın cezası onandığı için adaylık düşüyor. ama siz benim adaylığımı düşüremezsiniz. ben çekiliyorum diyor. vay ben öleeeem. ha ha ha haaaaaaaaaaa

38
10
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title