Haberler

Cemal Enginyurt'tan direksiyon başında "Geççek" mesajı: Geçmesin diyenler siz uyuyun, biz yollardayız

Güncelleme:

Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da "Geççek" tartışmalarına dahil oldu. Otomobilde Tarkan'ın gündem yaratan yeni şarkısı "Geççek"i dinlediği anların görüntüsünü sosyal medya hesabından paylaşan Enginyurt, videoda "Geçmesin diyenler siz uyuyun, biz yollardayız. Demokratlar yollarda" ifadesini kullandı.

Demokrat Parti (DP) Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, DP Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Antalya'ya giderken otomobilde Tarkan'ın "Geççek" şarkısını dinledikleri anın görüntüsünü paylaştı. Enginyurt, " 'Geçmesin' diyenler, siz uyuyun. Biz yollardayız, demokratlar yollarda. Geçecek, geçecek" dedi.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Cemal Enginyurt, Gültekin Uysal ile Antalya'ya giderken arabada Tarkan'ın "Geççek Geççek" şarkısını dinledikleri ana ilişkin bir videoyu sosyal medya hesabında paylaştı. Enginyurt, paylaşımına, "Geççek Geççek. Güzel günler görmek için demokratlar yollarda, Sayın Genel Başkanım Gültekin Uysal Beyefendi ile birlikte Antalya yollarındayız. Az kaldı güzel ülkem, geççek geççek. Gidecekler" notunu düştü.

"GEÇSİN GEÇSİN DİYE YOLLARDAYIZ"

Aracı kullanan Enginyurt, "Geçsin geçsin diye yollardayız. Geçecek, geçecek. Sabret; gelecek, demokratlar gelecek" dedi.

Cemal Enginyurt'tan direksiyon başında 'Geççek' mesajı: Geçmesin diyenler siz uyuyun, biz yollardayız

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Demokrat Parti Geççek Tarkan Haberler

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

İsrail vahşetinin durması artık an meselesi! Blinken, uçağa biner binmez Bakan Fidan'ı aradı

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

Zeynep Bastık ve Serkay Tütüncü dudak dudağa görüntülendi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

1 ton domuz eti ele geçirildi! Yakalanmasalar vatandaşa yedireceklerdi

Bakmadan Geçme

Havalar ne zaman ısınacak? Havalar ne zaman, hangi tarihte ısınıyor? Meteoroloji tarih vererek uyardı! Prens 3. sezon ne zaman çıkacak? Prens 3. sezon var mı, nerede yayınlanacak? AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF sınav sonuçları nereden, hangi siteden öğrenilir? AÖF sonuç sorgulama ekranı 2024! 1 HAZİRAN TV YAYIN AKIŞI: Bugün hangi diziler var? KANAL D, SHOW TV, STAR TV, ATV, TV8, NOW LGS sınavı kaç dakika? LGS sınavı saat kaçta başlıyor, saat kaçta bitiyor? İşte 2024 LGS sınav süresi! WHATSAPP ÇÖKTÜ MÜ? Whatsapp'ta sorun mu var, neden açılmıyor? 1 Haziran Cumartesi Whatsapp neden yüklenmiyor, kasıyor? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya ayrıldı mı? Yasemin Kay Allen ile Erdal Kaya neden ayrıldı? Cumartesi günleri noter açık mı? Cumartesi günleri noterler saat kaça kadar açık, kaçta kapanıyor? 1 HAZİRAN BİM AKTÜEL YENİ GELEN ÜRÜNLER! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Özer Çiller öldü mü? Özer Çiller kimdir, nerden öldü? Tansu Çiller'in eşi Özer Çiller öldü mü? Askerlik kaldırılacak mı? Zorunlu askerlik kaldırılıyor mu, neden? Bakan Güler, tartışmalara noktayı koydu! 1 Haziran hangi burç? 1 Haziran'da doğanlar hangi burç oluyor? 1 Haziran tarihi hangi burç olur? KURBAN BAYRAMI TATİLİ KAÇ GÜN 2024? Kurban Bayramı tatili ne zaman başlıyor, bitiyor? LGS hangi gün, ne zaman yapılacak? LGS sınavı hangi tarihte uygulanacak? İşte 2024 LGS sınavı tarihi! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 1 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

Jose Mourinho'nun ilk talebi ortaya çıktı: Kimseyi satmayın, herkesi görmek istiyorum

500

Yorumlar (11)

Kasım Ekşi:

Biz uyur gibi görünenler günü geldiğinde uyanır Recep Tayyip Erdoğan 'ın yanında yerimizi alırız. Sen rahat ol.

156
130
yanıtYanıtla
ERKAN :

halen uyuyor

yanıt46
yanıt40
sivri :

hadi ordan troll zoruna daha çok gidecek seneye görüşürüz denyo

yanıt30
yanıt33
Kasım Ekşi:

Boş Cemal,Ben nankör olmayan vatandaş olarak,önceliğim Milli guvenligim . Siz yola devam,Erdoğan varken başka lider aramam.

115
70
yanıtYanıtla
Ahmet AKBABA :

Bu adamı alacak bir Parti yokmu, iyice cıvıttı.

86
33
yanıtYanıtla
Hek Tor:

Partisi var ya, gözlük istersen köşebaşında bizim Ahmet bakkal satıyor. Hani diyelim ki başka bir parti arıyor, alsa alsa akepe alır onu...

yanıt21
yanıt51
Ahmet AKGÜL:

ancak dünü güzelleştiren, yarını da güzelleştirir oda ihtimaller dahilinde. gelecek hakkında garanti kim veriyorsa o samimi değildir.

50
18
yanıtYanıtla
Halit Dursun:

buna ne olmus böyle ya... herseyden medet bekler olmus, partinizin orani kac ? 0,01 ?? neyin pesindesin.... bos bos konussun dursun...insaALLAH ömrümüz yeterse tabiki oyumuz seneye RTE :)))

3
2
yanıtYanıtla
Gamer Amca Tv:

gecmekte olan gecince ne gececek hepimiz gorecegiz..

0
1
yanıtYanıtla
Gelir Geçer Her şey:

Siz istediğiniz kadar yırtının aç da kalsak ekonomi tamamen bitse de davamızdan reisten vazgeçmeyiz. Bu bizim için iman meselesidir. Ondan vazgeçmek Allah'tan kitaptan vazgeçmektir. Allah korusun. O hakkın sözcüsüdür. Her sözü de bizim için ilahi bir emir gibidir

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title