Haberler

Cemal Enginyurt 147 bin lira maaş aldığını söyleyince sunucu şaşkına döndü: Gerçek mi?

Güncelleme:

Son seçimde CHP listesinden TBMM'ye giren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, canlı yayında milletvekili emekli aylığı ve vekil maaşıyla birlikte aylık toplamda 147 bin lira aldığını açıkladı. O anlarda şaşıran sunucu ise "Gerçek mi dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

CHP listelerinden Meclis'e giren Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, katıldığı canlı yayında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Milletvekilliği süren emekli vekillerin maaşının 147 bin TL olduğunu açıklayan Enginyurt, sunucu Ebru Baki'nin şaşırmasına neden oldu. Baki, "Gerçek mi, dalga mı geçiyorsunuz?" dedi.

Dün akşam canlı yayınlanan bir programa, Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt'un sözleri damga vurdu. Enginyurt kendisi gibi emekli olup da vekilliğe devam edenlerin maaşlarını açıkladı. Hem emekli hem vekil maaşıyla toplam 147 bin lira aldığını belirten Enginyurt, sunucu Ebru Baki'yi de şaşırttı. Baki, Gerçek mi, dalga mı geçiyorsunuz?" ifadelerini kullandı.

TEPKİ GÖRDÜĞÜNÜ ANLATTI

Enginyurt ise bazı vatandaşların kendisine konuyla ilgilitepki gösterdiğini söyleyerek "Bana yazıyorlar göbeğin şişmiş bak bak diyorlar" dedi.

Gözde Nur Bayar
Haberler.com - Politika

Cemal Enginyurt Demokrat Parti Demokrat Parti Milletvekili Politika Güncel Haberler

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'ın cevapsız bıraktığı soru: Koruma sayınız arttı mı?

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

Karar Resmi Gazete'de! 7 bin yabancı hastaya ücretsiz sağlık hizmeti verilecek

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

DP'li Cemal Enginyurt'tan okul müdürünün cenazesinde konuşan müftüye sert tepki: Her şey oldunuz, bir Türk olamadınız

Bakmadan Geçme

ANNELER GÜNÜ MESAJLARI 2024: En iyi, en duygusal, güzel, anlamlı anneler günü mesajları! Bugün anneler günü mü? Bugün anneler günü kutlanıyor mu, kutlanacak mı? Anneler günü ne zaman 2024? Eurovision 2024 hangi kanalda? Eurovision 2024 nerede yayınlanıyor, nereden izlenir? Eurovision'da kim birinci oldu? Eurovision Şarkı Yarışması Finali'nde hangi ülke birinci oldu? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 12 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Resmi Gazete bugün (12 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Gönül Dağı Reyhan kimdir? İpek Uzkalan kaç yaşında, nereli? Gönül Dağı Reyhan karakteri gerçekte kim? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 11 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Kimler Geldi Kimler Geçti 2. sezon olacak mı? Kimler Geldi Kimler Geçti dizisinin 2. sezonu var mı, ne zaman yayınlanacak? 14 Mayıs anneler günü mü? 14 Mayıs Salı anneler günü mü, özel gün mü? Anneler günü ne zaman 2024? Davaro filmi nerede çekildi? Davaro filmi hangi semtte, şehirde çekilmiştir? Sinan Ateş neden öldürüldü? Sinan Ateş ölüm sebebi ne, neden öldü? Sinan Ateş niye, kim tarafından öldürüldü? Kemal Sunal kaç filmde oynadı? Kemal Sunal kaç filmde yer almıştır? Pazartesi okul var mı? 13 Mayıs Pazartesi günü okul tatil mi, tatil edildi mi? Pazartesi günü resmi tatil var mı? Ali Koç aday olacak mı? Fenerbahçe Başkanı Ali Koç tekrar aday olacak mı, adaylığa başvuracak mı?
Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

Yeni Anayasa'ya ihtiyaç var mı? Anket yapıldı, çıkan sonuç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı memnun edecek

500

Yorumlar (40)

Halil İbrahim Yürük:

Hakkımı helal etmiyorum elbet bu dünyanın Birde öbür tarafı var yazıklar olsun be.....

322
12
yanıtYanıtla
hamdi sahin:

Bir kez milletvekili seçil, en fazla 5 yıl vekillik yap emekli ol, ömür boyu yan gel yat. Bu nasıl bir kıyak emeklilik, böyle bir şey kabul edilebilirmi, Allah size o paraları zevki sefa içinde yedirmez, mutlaka çıkar bir yerden merak etmeyin.

258
6
yanıtYanıtla
Amokachi:

Sizin sorununuz, haklı olarak tüm yazdıklarınıza, çözüm ya da vicdan rahatlatmak adına son cümledeki beklentinizdir. Siz, çareyi rasyonel ve somut ortamlarda aramak yerine; dogmalari tercih ettikçe, mevcut durum değişmeyecek.

yanıt55
yanıt22
Sinan Bilen:

Zam artışlarına tepki vermeyen , meclise gitmeyen milletin vekilleri nerede? Sokak sokak hakkınızı savunacaz deyip yoksa ilk ay maaşlarınızla tatile mi çıktınız? Muhalefet yok , saz türkü mecliste davul bu şekilde çok güzel çalıyor. Bravo size.

249
6
yanıtYanıtla
Alina Lopez:

Hükümetin artık onuruyla istifa etmesi lazım yeter!

159
94
yanıtYanıtla
Dizar Tokkaş:

Hesabı elbet sorulur. Bu dünyada olmassa ahirette hesabını verirler. Hakkım varsa helal değil.

196
16
yanıtYanıtla
BAŞKOMSER ZEKİ:

Tok açın halinden ne anlar. Emekli 8.000 TL yle geçinmeye çalışırken bunlar 147.000 TL ye geçinemiyorlar.Bunların bir aylığı emeklinin bir yılda aldığı maaştan 51.000 TL daha fazla.Bunlar AÇ emekliler TOK.

202
3
yanıtYanıtla
Oğuz Alkanat:

7.500 alıyoruz 8.000 değil ekmekte alıyoruz ÖTV MTV KDV de oduyoruz

yanıt80
yanıt4
Erkan Can :

hala bu sistemin devamı için buralarda parti taraftırlığı yapan 10.000 tl maaşıyla depreme dayanıksız dairesinin kirasını ödeyemeyen, vatandaşlarımız var ya onlara selam olsun (:

172
32
yanıtYanıtla
Hovan Coharyan:

AKP'si CHP'si HDP'si Saadeti bilmem kimi... hepsi malı götürüyor. Halk da bunların savunuculuğunu yapıyor..

195
4
yanıtYanıtla
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title