Haberler

Candaş Tolga Işık'ın sorusu Murat Kurum'u kızdırdı: Sizin kafanız başka yerde

Güncelleme:

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, konuk olduğu TV100 ekranlarında Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. İddialı açıklamalarda bulunan Kurum, programın bir yerinde Candaş Tolga Işık'ın yönelttiği sorulardan birine "Sizin kafanız başka yerde galiba" diyerek çıkıştı.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, TV100'de Candaş Tolga Işık'a konuk oldu. İstanbul'da seçimi kazanması durumunda neler yapacağını anlatan Murat Kurum ile Candaş Tolga Işık arasında zaman zaman tansiyonun yükseldiği görüldü.

"SİZİ ÇOK GERGİN GÖRDÜM"

Yayın sırasında reji ekibinin ekrana yansıttığı görüntülere kızan Candaş Tolga Işık, "Ben size görüntü verin demeden vermeyin" diyerek tepki gösterdi. O anlarda Murat Kurum, "Sizi çok gergin gördüm" diyerek güldü. Bu anlarda Işık ise "Gergin değilim" diyerek Kurum'a yanıt verdi.

"SİZİN KAFANIZ BAŞKA YERDE"

Program akışında Murat Kurum, kentsel dönüşüm ve İstanbul depremine hazırlık konusunda vaatlerini sıraladığı sırada araya giren Işık, "Neden bunları Çevre ve Şehircilik Bakanı olduğunuz dönem yapmadınız?" sorusunu yöneltti. Bu soruya karşılık olarak Murat Kurum, "Az önce anlattım ama bir daha anlatayım" diyerek güldü ve "Az önce anlattım ama dinlemediniz galiba. Sizin kafanız başka yerde" ifadelerini kullandı.

Haberler.com / İsmail Elal - Politika

Candaş Tolga Işık Murat Kurum İstanbul tv100 Politika Güncel Haberler

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a zehir zemberek yanıt: O hançeri 15 Temmuz'da milletin sırtına sapladın

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Macron'dan Filistin sözü: Gerekli reformlar yapılırsa tanırız

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

Brezilya'dan Gazze'deki saldırılara tepki: İsrail büyükelçisini geri çekti

Bakmadan Geçme

Limon FC olayı ne, Limon FC maçında ne oldu? #129300 30 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 30 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! İsrail lanetleme kararı nedir? Lanetleme kararı alınınca ne olur? 30 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 30 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Mourinho ne zaman İstanbul'a geliyor? Aziz Yıldırım transferi bitirdi Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? #129300 Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Voleybolda yeşil kart nedir, yeşil kart neden gösterilir? #129342
Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

Sadece Kürtçe hizmet vereceğini açıklayan kafe işletmecisi gözaltında

500

Yorumlar (42)

Murat AKTAS:

Candaş Tolga kızmış. Murat Kurum gayet sakin sempatik. Hâberciliği yapamıyorsanız dükkanı terkedin

942
421
yanıtYanıtla
Ancinsan Toranaga:

Yandaş tolgi çatlasan da paylasan da Kara Murat geliyor

657
379
yanıtYanıtla
Sebati Can:

Kuru Murat değil Erdoğan gelse kazanamaz!

yanıt378
yanıt650
mahalle sakini:

tuvalet terliğine oy veririz diyen kafalara karşı seçime giriyor olmak ne kadar vahim bir ülke için

yanıt157
yanıt22
sade vatandaş:

sayın kurum genellikle a haberde falan röpörtaj yaptığı için kendisine böyle soru sorulmasına alışık değil

378
479
yanıtYanıtla
Zonguldak’lı Şükrü :

Haklısın Murat Kurum alışık değil, Sözcü tv’de spikeri azarlayıp, gazetecilere fırça atmıştı. TOKİ hakkında iddiada bulunmuştu. TOKİ başkanı aradı, gerçeği anlatmak için telefonla bağlandı, alnının terlerini siliyordu. Sanırım ben karıştırdım, imamoğlumuydu yoksa?

yanıt96
yanıt16
SadeceGerçekler:

sen başka bir programı izledin sanırım:)

yanıt27
yanıt3
bilge cagri çelik:

yapmamasını bıraktım, neden engelledin bakanken

278
338
yanıtYanıtla
Ünsal Erol:

Git bir araştırma yap CHP nin ve yancilara nin mahkemede kaç tane kentsel dönüşümü durdur mak için verdikleri dilekçe ile dolu her gün miting yapıyorlar idi onuda mı görmedin

yanıt460
yanıt116
Deniz Fırat:

Unsal, Istanbul ve Ankara icin adamlarin onune dag gibi engeller koydunuz. Halk bunun sadece birazini goruyor. Fakat merak etme onlar da iyi goruyor.

yanıt81
yanıt148
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title