Haberler

Kaftancıoğlu, kendisini başörtülü gösteren fotoğrafa böyle tepki gösterdi: Kadınların inançlarından ellerinizi çekinceye kadar mücadeleye devam

Güncelleme:

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, fotomontajla kendisini başörtülü gösteren fotoğrafın yeniden dolaşıma sokulmasına tepki gösterdi. 2019 seçimleri öncesinde Twitter'dan yaptığı paylaşımı alıntılayan Kaftancıoğlu, "Biz kadınların başörtüsü, kılığı kıyafeti ve inançlarından kirli zihinlerinizi ve ellerinizi çekinceye kadar mücadeleye devam" dedi.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun fotomontajla başörtüsü eklendiği fotoğrafı 2019 seçimleri öncesinde tartışmalara neden olmuştu. Söz konusu fotoğraf bir kez daha sosyal medyada paylaşıldı.

"MÜCADELEYE DEVAM"

Kaftancıoğlu, 2019 yılında yaptığı paylaşımı alıntılayarak duruma sert tepki gösterdi. Kaftancıoğlu Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Bu günlerde bu photoshop görseli yeniden dolaşıma sokanlara 2019 seçimleri öncesi verdiğim yanıtı hatırlatalım yine… Biz kadınların başörtüsü, kılığı kıyafeti ve inançlarından kirli zihinlerinizi ve ellerinizi çekinceye kadar mücadeleye devam…"

"SİYASİ RANT UĞRUNA HİÇBİR KADINI AŞAĞILAMAYA HAKKINIZ YOK"

Kaftancıoğlu, 2019 yılında yaptığı paylaşımda ise şunları söylemişti: "Fotomontajla şahsımı başörtülü yaparak beni aşağılayacaklarını sananlar başörtülü kadınları aşağılıyorlar aslında. Ve siyasi rant uğruna hiçbir kadını aşağılamaya hakkınız yok. Kadınların özgür iradesiyle karar verecekleri her şekle, her renge saygı duymak zorundasınız. Yakışmış:)"

Canan Kaftancıoğlu, fotomontajla kendisini başörtülü gösteren fotoğrafa tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Politika

Canan Kaftancıoğlu İstanbul Twitter Politika Güncel Haberler

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Hakkari'de kayyum olarak atanan valiye küstah tehdit: Sizi bu sokaklarda dolaştırmayacağız

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

Sürpriz görüşmenin perde arkası! Teklif bizzat Meral Akşener'den gitmiş

'Karısını dövüyor' diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

"Karısını dövüyor" diye öldüresiye dayak yemişti: Şiddet uygulamadı, kimseye kocamı dövün demedim

Bakmadan Geçme

Sakız Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Sakız Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Marmaris'in en iyi plajları! Kızkumu Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? İstanbul'da en temiz ve en iyi plajlar hangileri? Büyükada / Aya Nikola plajı nerede, nasıl gidilir? Marmaris'in en iyi plajları! Kleopatra Plajı nerede, nasıl gidilir ve giriş ücreti var mı? Rodos Adası'na kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Rodos Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Midilli Adası'na (Lesvos) kapıda vize var mı, ücreti ne kadar? Midilli Adasına kapıda vize nasıl alınır, başvurusu nasıl yapılır? Salih Tanrıkulu kimdir? Devlet Denetleme Kurulu Başkanı Salih Tanrıkulu kaç yaşında, nereli? 7 HAZİRAN 2024 ANLIK ALTIN FİYATLARI! Bugün altın ne kadar, kaç TL? YKS öncesi ÖSYM uyardı! #128226 ÖSYM adaylara hangi uyarılarda bulundu? CUMA NAMAZI SAATİ İL İL 7 HAZİRAN | İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa Cuma namazı kaçta okunuyor? Diyanet'in Cuma namazı vakitleri! BİM AKTÜEL KATALOĞU 7 HAZİRAN CUMA! BİM aktüel ürünler kataloğunda bugün neler satışa çıktı? Araç aksesuarları, bisiklet, tencere seti... TYT saat kaçta başlıyor? TYT saat kaçta başlayıp kaçta bitecek? CUMA MESAJLARI 7 HAZİRAN: En anlamlı, en yeni Cuma mesajları neler? Hadisli ve dualı Cuma sözleri! Kısa, ayetli ve dualı Cuma mesajları hangisi? HAFTA SONU HAVA DURUMU 8-9 HAZİRAN | Hafta sonu hava sıcaklığı kaç derece olacak? İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak?
Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

Esenyurt'ta ilginç tartışma! Sokak ortasında boynuna kemer takıp kollarını ısırdı

500

Yorumlar (6)

Ali Çelik:

Valla baş örtüsü ne saygısızlık yapanlar la birlikte hareket edeceksiniz sonrada kalkıp kadın hakları diyecek siniz hiç Bir sözünüz gerçek değil

60
14
yanıtYanıtla
Sami kılıç:

Dediği gibi hanımefendinin, başörtülülere hakaret olmuş biraz

37
14
yanıtYanıtla
mehmet ilhan:

Katılıyorum, yakışmış gerçekten.

38
10
yanıtYanıtla
mertcee27:

hiç yakışmamış, Başörtüsü dinine inanana yakışır.

7
3
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

yakışmış gerçekten giyin ve örtün

2
0
yanıtYanıtla
Yusuf Çelebi Sarıbaş:

Harbiden yakışmış müslüman hanımefendi olmaya nefsin müsade etmiyorsa Rahibede olabilirsin.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title