Haberler

Canalioğlu, "31 Mart'ta Parti Rozetini Çıkartacağım"

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 31 Mart'ta parti rozetini bırakacağını belirterek 2004-2009 yılları arasındaki Belediye Başkanlığı döneminde nasıl parti rozetini çıkarmış Trabzonlu rozetini takmışsak yine herkesi kucaklayan ve herkesle bir bütünlük anlayışı içersinde olacaklarını söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 31 Mart'ta parti rozetini bırakacağını belirterek 2004-2009 yılları arasındaki Belediye Başkanlığı döneminde nasıl parti rozetini çıkarmış Trabzonlu rozetini takmışsak yine herkesi kucaklayan ve herkesle bir bütünlük anlayışı içersinde olacaklarını söyledi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, İl Başkanı Yavuz Karan ve Belediye Meclis Üyesi adaylarla birlikte seçim çalışmalarını kamu-kurum ve kuruluşlarını ziyaret ederek sürdürdü. İlk olarak Devlet Su işleri Bölge Müdürlüğü'nü (DSİ) ziyaret eden Canalioğlu, ardından Trabzon Havalimanı ve Trabzon Emniyet Müdürlüğü ziyaret etti. Akşam saatlerinde ise mahalle toplantıları yapan Canalioğlu, 31 Mart'ta parti rozetini çıkaracağını vurguladı.

Yoğun bir şekilde seçim çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Canalioğlu, "Zaten biz bu çalışmalarımızı sadece seçim zamanı yapmıyoruz . Biz bilindiği gibi her zaman vatandaşlarımızla beraber olmayı, onların sorunlarını çözmeyi, onların dertlerini dinlemeyi, onların iş yerlerini ziyaret etmeyi, iyi günlerini, kötü günlerini paylaşmayı kendimize ilke edinmişizdir. Yıllardan beri bu görevde olsak da olmasak da vatandaşlarımızın içerisinde onlarla birlikte bu kentin sorunlarını çözme noktasında fikirlerini alıyor ve sorunlarını çözüyorduk. 2004-2009 yılı da bu çalışmaların bir göstergesidir" dedi.

CHP Trabzon Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Volkan Canalioğlu, 30 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerin Trabzon'a ve ülkeye güzellikler getirmesi temennisinde bulunarak sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hoş görü ve sabır ortamında bir seçim diliyorum. Biz bu kentin çocuklarıyız. Vatandaşlarımız bize yetki verdiği taktirde 2004-2009 yılları arasında nasıl parti rozetimizi çıkartmış Trabzonlu rozetimizi takmışsak yine herkesi kucaklayarak herkesle bir bütün içerisinde bir abi, bir anne, bir baba, bir evlat dayanışması içerisinde çalışmalarımızı bu kentin insanlarına ve bu kentin yararına yapacağımızı ve büyükşehir sınırları içerisinde bu çalışmalarımızı her köşeye etkin bir şekilde getireceğimizi her zaman söylüyorum. Vatandaşlarımız endişe etmesinler. Her zaman sosyal yardımlardan daha üst derece faydalanacaklardır. Kültürel sanatsal etkinliklerden daha çok faydalanacaklardır. Vatandaşlarımız bu kentte güvenilir ve rahat rahat gezeceklerdir. Güvenli bir şehir ibaresini bizim zamanımızda nasıl başlatmışsak bu süreçten sonra da vatandaşlarımız bize yetki verdikten sonra da aynı heyecanla bu çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Pazar günü bir seçim yapacağız. Bu seçim tabiki başbakanın seçimi değil, bu seçim kendimize bir yerel yönetici seçeceğiz. Korumalarla kendisini örtmeyecek. Kapıları kapalı olmayacak ve vatandaşların arasında gezecek ve vatandaşlar belediyenin kapısında beklemeden belediye başkanınla görüşebilecek bir başkan seçeceğiz. Biz bunu geçmişte başardık ve yine her zamanki gibi kapılarımız tamamen açık olacaktır. Vatandaşlarımızın arasında olacağız ve sorunları yine birlikte çözeceğiz. Rahat olsunlar, mutlaka bize yetki verdikleri taktirde, bizi seçtikleri taktirde ekibimizle birlikte ortak akıl ve ortak çözüm ile bu kentin her noktasına eşit dengeli ve ihtiyaçlarına göre önceliklerine göre ve kaynaklarımızı da en güzel şekilde kullanarak bu kente yatırımlarımızı sürdüreceğiz." - TRABZON

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

trabzon emniyet müdürlüğü volkan canalioğlu trabzon Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gama Beyin Dalgaları: Ne İşe Yarar ve Nasıl Artırılır? Kabine toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine toplantısı kararları ne zaman açıklanacak, devam ediyor mu? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Numeroloji nedir, nasıl hesaplanır ve ne işe yarar? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Ömer canlı izle 2024! Star TV Ömer 54. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Ömer dizisi nereden izlenir? Ömer yeni bölümde neler olacak? Tarot Falı Nedir, Nasıl Yorumlanır ve Nasıl Bakılır? The King's Man: Başlangıç filmi oyuncuları kim? The King's Man: Başlangıç filmi konusu, oyuncuları ve The King's Man: Başlangıç özeti! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! 6 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Astrolojide Dolunayın Anlamı ve Etkileri: Hangi Burçları Daha Çok Etkiler? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 6-7 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (2)

MUSTAFA DALKILIÇmustafa416161@hotmail.com:

İNŞALLAH KAZANİRSİNİZ BAŞKAN

0
0
yanıtYanıtla
erhanyibiruk@hotmail.com:

canım ya çok masum inansak mı acaba :) hoyyyttt bi git la..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title