Haberler

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hafize Gaye Erkan'a yeni bir görev vereceği vaadinde bulunmuş

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sene başında istifa eden eski Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan'a "Seçim sonrasını bekle" diyerek yeni bir görev vereceği vaadinde bulunduğu iddia edildi.

Merkez Bankası başkanlığı görevinden sene başında istifa eden ve koltuğunu Fatih Karahan'a devreden Hafize Gaye Erkan ile ilgili gündem yaratacak bir iddia ortaya atıldı.

ERKAN BİR SÜREDİR TÜRKİYE'DE

Erkan'ın uzun zaman Türkiye'de döndüğü ifade edilirken, eski Merkez Bankası Başkanı'nın bu hareketiyle ilgili dedikodular servis edildi.

YENİ GÖREV İDDİASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın veda buluşmasında Hafize Gaye Erkan'a "Seçim sonrasını bekle" diyerek 31 Mart'ın akabinde yeni bir görev vereceğine dair vaatte bulunduğu öne sürüldü.

"RESMİ GAZETE'DE OKURSAK ŞAŞIRMAYALIM"

Bu gelişme üzerine Erkan'ın ABD'ye dönmekten vazgeçtiğine değinen Cumhuriyet gazetesi yazarı Barış Pehlivan, "Hatta İstanbul'un en gözde otellerinden birinde bir ay yaşamış ancak yakın zamanda oradan da ayrılmış. Duydum ki onun da içinde Türkiye'de kalmak yatıyormuş. Yarın öbür gün Hafize Gaye Erkan'ın yeni bir göreve atandığını Resmi Gazete'de okursak hiç şaşırmayalım" ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Politika

Recep Tayyip Erdoğan Hafize Gaye Erkan Merkez Bankası Gaye Erkan Finans Politika Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (21)

sade vatandaş:

acaba babasınada bir görev vereceklermi ......bilinçli bir vatandaş olarak alışveriş yaptığım fişe baktığımda gördüğüm kesilen vergilerin gittiği yerleri gördükçe içim sızlıyor Allah bu devletin bu milletin bu yetimlerin garibanların bir kuruşunu bile israf ziyan edenlerin hesabını sevdiklerinden çıkarsın

337
56
yanıtYanıtla
Vatan Daş:

Armut dibine düşer. Babası nasıl insanları rızkıyla oynadıysa kızından da fazla bişi beklememek lazım

yanıt33
yanıt8
Tırpan:

Vatan DAş, Hz Nuh bir peygamberdi ama yaptığı gemiye oğlu binmedi. Babası neyse evlat o değil yani

yanıt24
yanıt5
İbrahim Üker:

Hafize gaye akp şakşakçısı değil ama yine de sen bilirsin

89
58
yanıtYanıtla
aygün:

nitelikli insanlar şakşakçılık yapmaz zaten

yanıt106
yanıt18
Harun Ateş:

Yeni bir göreve atanması gayet olağan. Sonuçta liyakat sahibi.

105
39
yanıtYanıtla
Halil null:

Kadının ayrı eve çıkacak parası yok ama kaç aydır işsiz ama herkes ten iyi geçiniyor. Vaade gerek yok ki herkes alacağını aldı

74
28
yanıtYanıtla
TURGAY EVRAN:

dolarları getirmiştir amerikadan

yanıt31
yanıt17
Tırpan:

Bir kişi o mertebeye geliyorsa senin gibi çulsuz değildir. Yurt dışında hayatta ayakta kalıp başarılı olan biri ne bu şekil bir yaklaşım yorum saçma olmuş

yanıt9
yanıt6
Haksız mıyım:

Fenerbahçe gibi insanları ne kadar da çabuk harcıyor değil mi?

30
47
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title