Haberler

AK Partili Yenişehirlioğlu Meclis'ten paylaştığı fotoğrafı, kolundaki saat gündem olunca sildi

Güncelleme:

AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından bir fotoğraf paylaşarak 'Biz bu milletin ta kendisiyiz' notunu düştü. Yenişehirlioğlu'nun kolundaki 562 bin TL'lik Rolex marka saat dikkat çekerken, paylaşım kısa süre sonra kaldırıldı.

AKP Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, TBMM'de ziyaretine gelenlerle fotoğrafını "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notuyla paylaştı. Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saatin fiyatı kısa sürede gündem oldu.

Ak Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı'nın Monaco'da yediği ıstakozun fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması büyük tepki çekmişti. Olayın yankıları sürerken şimdi de AK Parti Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'nun lüks saati konuşuluyor.

"BİZ BU MİLLETİN TA KENDİSİYİZ"

Yenişehirlioğlu, sosyal medya hesabından TBMM'ye kendisini ziyarete gelen hemşehrileriyle birlikte fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına "Biz bu milletin ta kendisiyiz" notunu düşen Yenişehirlioğlu'nun kolundaki saat dikkat çekti. Saatin Rolex marka olduğu ve piyasa fiyatının ise 562 bin TL değerinde olduğu öğrenildi.

'Biz bu milletin ta kendisiyiz' diyen Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik saati ile poz verdi

TEPKİLER ÜZERİNE PAYLAŞIMI SİLDİ

Bahadır Yenişehirlioğlu'nun bu paylaşımına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı ve AK Parti'yi etiketlediği de dikkatlerden kaçmadı. Paylaşımın altına vatandaşlardan onlarca tepki yorumu gelince Yenişehirlioğlu, gönderiyi hesabından kaldırdı.

'Biz bu milletin ta kendisiyiz' diyen Yenişehirlioğlu, 562 bin TL'lik saati ile poz verdi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UYARIDA BULUNMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin grup toplantısında son dönemde yaptıkları paylaşımlarla gündeme gelen partililere tepki göstererek, "Bizim lügatımızda böbürlenme yoktur. Millete tepeden bakma, milletle arasına duvarlar örme, mesafe koyma asla ve asla yoktur. Biz bu milletin ta kendisiyiz. Biz, siyaseti birilerine imtiyaz sağlamak, makam, kültür ve unvan dağıtmak için de yapmıyoruz." ifadelerini kullanmıştı.

Haberler.com / Eymen Dursun - Politika

Bahadır Yenişehirlioğlu Sosyal Medya AK Parti Rolex Gündem 3.Sayfa Politika Haberler

500

Yorumlar (165)

HUYSUZ ŞİRİN:

ZENGİN BİR ADAMIN ROLEX MARKA SAAT TAKMASINDA NE GARİPLİK VAR. MİLLETVEKİLİ OLMAK İÇİN ZATEN ZENGİN OLMAK GEREKİYOR , İLK ÖNCE MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI OLMAK İÇİN BAŞVURU PARASI YATIRIYORSUN. MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDUN, SEÇİM İÇİN BİR DÜNYA PARA HARCIYORSUN . BU ADAMLAR ZENGİN OLMASA BU MASRAFLARI NEREDEN KARŞILAYACAK.

304
1235
yanıtYanıtla
GÖKHAN UZUNALİ :

Elinde mızrak altında yaprakla dolaşmaya az kalmış bu milletin gözüne sokamazsın. O saati takanlar ve arkadaşları sayesınde bu milletin ekonomik anlamda çektikleri gayet ortadadır.

yanıt912
yanıt56
osman kara kara:

millet vekili olmak için zengin olmak gerekmemeli bence, Zira tok açın halinden ne anlar!!!

yanıt891
yanıt16
corci:

sorun zengin olması değil zaten, hakkıyla yaptıysa o zenginliği kimsenin buna laf ettiği yok, anlamadığın şey, biz halktanız hikayesi yapılması. Halk günlük yiyeceği yemek derdinde pahalılıktan bunalırken bu şatafatı milletin gözüne sokulması derdimiz. hala anlamamakta diretiyorsunuz.

yanıt696
yanıt31
Nuri Aga:

Gökhan uzunali elinde mızrak önünde yaprak olsa da avlanacak bir canlı da kalmadı ki looo

yanıt196
yanıt9
Hek Tor:

Milletvekilleri de İŞÇİLER gibi saat ücreti alsınlar, elektronik kart basma sistemine tabi tutulsunlar, bakalım gerçekten milletin vekili olmak isteyenler haricindekiler adaylıklarını koyacaklar mı o zaman... NOKTA.

yanıt263
yanıt5
Mustafa Usta:

Milletin kesesinden harcıyor.Milletvekili olduğu zaman harcadiğının kat be kat fazlasını çıkarıyor

yanıt217
yanıt6
Hek Tor:

Milletvekillerine de işçiler gibi saat ücreti verilsin. Hatta çalışma saatleri için ''elektronik kart basma'' sistemi getirilsin, kimin ne kadar çalıştığı belli olsun. Vallahi de o zaman gerçekten bu milletin vekili olmak isteyenler haricindekiler adaylıklarını asla koymazlar.

yanıt120
yanıt3
Salim Serdar:

Birincisi MİLLET vekilleri MİLLETİN hizmetkardır yani maaşını bizim ödediğimiz ve seçtiğimiz devlet memurlarıdır zengin olan biri niye MİLLET vekilliği yapsınki.Her Şehir kendilerini mecliste temsil etmesi için bu insanları seçer ve yaşadıkları İl ve İlçelerin tüm problemleri için MİLLETİN meclisinde yetkili kılar.Eğer bir millet vekili seçilmek için para harcıyorsa zaten kanunen de bu suçtur yani rüşvet vermiş gibidir MİLLETİ temsil etmek için zengin değil dürüst ve ahlaklı olmak yeterlidir.

yanıt156
yanıt2
Ahmet Kardaş:

Günaydın neden eski yorumlar silindi

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 165 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title