Haberler

Belediye Başkanı Aydar'dan Ceyhanlı emeklilere 5 bin lira ikramiye müjdesi

Güncelleme:

Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, 31 Mart seçimleri öncesinde ihtiyaç sahibi emekliler için vadettiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesini hayata geçirmek için düğmeye bastı. Aydar, "Bu yıl Kurban Bayramı ikramiyesi belediyemiz tarafından dağıtılacak. İhtiyaç sahibi emeklilerimiz 5 bin liralık bayram ikramiyesi için belediyemize başvurabilirler" dedi.

31 Mart seçimlerinde Adana Ceyhan'da başkanlık koltuğuna oturan CHP'li Kadir Aydar, ihtiyaç sahibi emekliler için verdiği 5 bin TL'lik bayram ikramiyesi vaadini gerçeğe dönüştürüyor.

BELEDİYEYE GİDİP BAŞVURU YAPILACAK

Kurban Bayramı için dağıtılacak 5 bin TL ikramiyenin belediye tarafından karşılanacağını açıklayan Başkan Aydar, ihtiyaç sahibi emekli vatandaşların Belediye'ye gelerek başvuru yapmalarını istedi.

"TEK KRİTER İHTİYAÇ SAHİBİ OLMALARIDIR"

Başkan Aydar kişisel ve kurumsal olarak herkesin zor zamanlar geçirdiğini belirterek, "Bu zorlukları hep beraber el ele omuz omuza vererek birbirimizi destekleyerek aşacağız. Kurban Bayramı'nda seçim döneminde söz verdiğim gibi ihtiyaç sahibi emeklilerimize herhangi bir mazeret üretmeksizin şartlarımızı zorlayarak 5 bin lira ikramiyeleri dağıtacağız. Müraacatlar geldiğinde kılı kırk yararak ihtiyaç sahibi emeklilerimizi belirleyeceğiz. Bu tespitlerde tek kriter 'ihtiyaç sahibi' olmalarıdır. Sözüm sözdür. Ne söz verdiysek sağlam ve emin adımlarla hepsini yerine getirmeye devam ediyoruz" dedi.

Kaynak: ANKA / Politika

Bayram İkramiyesi Kurban Bayramı Kadir Aydar Kurban Ceyhan Yaşam Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500

Yorumlar (11)

Yunus Akcan:

Uygulama ayakta alkışlanır evet. Ama ihtiyaç sahibi emekliler kısmı yanlış olmuş. Bütün emekliler şu anda zaten ihtiyaç sahibi ??

54
8
yanıtYanıtla
Hayri:

Ülkede her şey birbirine karışmış merkezi iktidarın yapacağı işlere belediyeler soyunuyo belediye orada yaşayan herkeze eşit hizmet götürmesi gerekirken kafasına göre popülizm yapıyor o kadar para çoksa mesela toplu taşıma fiyatlarını indir ekmeği ucuzlat su faturalarını düşür herkeze yansısın yani hizmetin

49
1
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Helal be kardeşim İşte bu kadar Doğru söze kim ne diyebilir belediyenin yapması gereken de bunlar muhtarlarla anlaşıp karayı bulmak Onlara da yardımcı olmak lazım zaten emeklerimizin bir çoğu trilyonluk Tabii ki garibanlar da var onları bulsun muhtarlar sayesinde onlara yardımcı olsun teşekkürler

yanıt8
yanıt1
Can Bilir:

Haklısın ayrıca belediyeler bütçeyle yönetilir. Sonuçta vergiler ve devlet alinan bütçeye göredir. Kimse ihtiyaç sahiplerine yardım edilmesin demez ve dememeli ama şu da unutulmamalı belediye hayır kurumu değildir. Vermesi gereken hizmetle iyilik hizmetini karıştırırsa işlevini kaybeder. Bağımsız hayır kurumu kurup istediğin hizmeti yapabilirsin kimsenin itirazı olmaz…

yanıt10
yanıt0
Adem Sevindik:

Evi olup emekli olanda artık ihtiyaç sahibi olarak tarihe kazındı iktidar sayesinde.

24
6
yanıtYanıtla
gunay yanug:

ihtiyac sahibide ne demek? emekli maaşı 10.000 tl kadir bey dürüst ol emekli olupta ihtiyac sahibi olmayan varmı

19
5
yanıtYanıtla
HALİS ER:

İhtiyaç sahibi diyor yani yeşil kart isteyecek o da kimse de yok yalan dolan işler

17
6
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

helal olsun söz namustur

10
5
yanıtYanıtla
Murat Celik:

Ulan kimin parasını kime veriyorsunuz hala anlamış değilim

6
4
yanıtYanıtla
Murat Celik:

tüy bitmemiş Yetimin hakkı var onda sen belediyenin parasını har vurup Harman savuramazsın

2
4
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title