Haberler

Kilis'te projeler değerlendirildi

Güncelleme:

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kente yapılan ve yapılacak projeleri değerlendirdi.

Kilis Belediye Başkanı Servet Ramazan ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş, basın mensuplarıyla bir araya gelerek, kente yapılan ve yapılacak projeleri değerlendirdi.

Kilis Belediyesi Söğütlüdere Tesisinde düzenlenen toplantıda konuşan Belediye Başkanı Servet Ramazan, merhum Belediye Başkanı Mehmet Abdi Bulut'un projelerinin hayata geçirilmesi için çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Kilis'e TOKİ tarafından yapılacak konutlar için yer tahsisi yaptıklarını ifade eden Ramazan, eski belediye binasının yıkılarak yerine meydan yapacaklarını kaydetti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile yaptıkları görüşmelerde kentin tarihi dokusunun korunması ve sokak iyileştirme çalışmalarını yapacaklarına değinen Ramazan, "Cumhuriyet Caddesi ile Murtaza Caddesi'nin cephe giydirilmesi çalışmaları devam edecek. Millet Bahçesiyle ilgili bakanlıkla görüşmeler gerçekleştirdik, kısa süre içerisinde buranın yapımına başlayacağız, bakanlığımızdan 10 milyon lira civarında belediyemize para aktarılacak. Merhum belediye başkanımızın hayalindeki projelerin takipçisi olacağız." dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Murat Karataş da Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan önderliğinde kente hizmet etmeye devam ettiklerini belirtti.

Karataş, Organize Sanayi Bölgesine yeni fabrikaların yapıldığını ifade ederek, "Organize Sanayi Bölgesinin genişletilmesi sayesinde yeni fabrikalar kurulmaya başlandı. Yeni fabrikaların sayısı her geçen gün artacak. Yeni yapılan okullarımız faaliyete geçti. Önümüzdeki yılda yen okulların yapımı tamamlanarak hizmete açılacak. Gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz memleketimize hizmet getirmek için çalışırken birileri engellemeye çalışıyor, istediklerini yapsınlar, bu memlekete hizmeti engelleyemezler." şeklinde konuştu.

Kaynak: AA / Politika

Murat Karataş AK Parti Kilis Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title