Haberler

İzmir haber | AK Parti'li Sürekli'den Bayraklı'ya "Gönül Seferberliği" ziyareti

Güncelleme:

İzmir haberi... AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Gönül Seferberliği" programı kapsamında Bayraklı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, "Gönül Seferberliği" programı kapsamında Bayraklı ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Sürekli, Bayraklı'da ilçe teşkilatları, sivil toplum kuruluşlarıyla buluştu, daha sonra esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Sürekli, İzmir'de yaşayanların CHP'li belediyelerin hizmetsizliklerinden, kokudan, çöpten, trafikten, altyapı yetersizliklerinden bıktığını, kent sakinlerinin artık hizmet görmek istediğini belirtti.

İzmir teşkilatı olarak her zaman sahada olduklarını bildiren Sürekli, yaptıkları ziyaretlerde seçmenin gönlünün AK Parti'den yana olduğunu gördüklerini aktardı.

Program kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Bayraklı Şubesini de ziyaret eden Başkan Sürekli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 13 Eylül'de emekliler, engelliler ve gençler başta olmak üzere tüm vatandaşların TOKİ vasıtasıyla konut sahibi olmalarına yönelik açıklamaları olacağını kaydetti.

İzmirlilerin hizmet görmek istediğini belirten Sürekli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Büyük paralar harcayarak yaptıkları algı çalışmaları artık İzmirlinin gözünü boyamıyor. İzmirlinin 2024 yerel seçimlerinde hem büyükşehirde hem de ilçelerde AK belediyeciliği tercih edeceğine inancım tam. İşte o zaman İzmirlinin hizmete, yatırıma, projeye olan özlemi sona erecek. Hemşerilerimiz ve İzmir yerel yönetimler anlamında hak ettiği değeri görecek. Birlik ve beraberlik içinde hayata geçireceğimiz proje ve yatırımlarımızla İzmir, toplantı salonlarında değil gerçek anlamda bir dünya kenti ve cazibe merkezi olacak."

Kaynak: AA / Politika

Kerem Ali Sürekli Bayraklı AK Parti İzmir Haberler

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yerine kayyum atanan Hakkari Belediye Başkanı yüklü miktarda para ile yakalanmış

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

Yasak aşk az kalsın canından ediyordu! Kadının eşine yakalanan adam 3'ncü kattan atladı

DEM Parti 'kayyum' kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

DEM Parti "kayyum" kararı sonrası belediyelerin önünde nöbet eylemleri başlatıyor

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

Sel 3 arkadaşı hayattan kopardı! Birbirlerine sarıldıktan saniyeler sonra akıntıya kapıldılar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title