Haberler

Başkan Kılıç'tan Bakan Muş'a teşekkür

Güncelleme:

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçeye yapılacak OSB alanları, galericiler sitesi ve öğretmenevi için kısa sürede aksiyon alan Ticaret Dr. Mehmet Muş'a ilçe adına teşekkür etti.

Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçeye yapılacak OSB alanları, galericiler sitesi ve öğretmenevi için kısa sürede aksiyon alan Ticaret Dr. Mehmet Muş'a ilçe adına teşekkür etti.

Terme'de seçim çalışmaları nedeniyle bir dizi ziyaret gerçekleştiren Ticaret Bakanı ve 28. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Dr. Mehmet Muş ve Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ilçede yapımı planlanan Sera OSB Alanı, Karma OSB Alanı, Galericiler Sitesi ve Terme Öğretmenevi ile ilgili önemli aksiyonlar alarak, müjdeli haberler verdi.

Samsun'da aday gösterildiği günden bu yana kısa sürede 2'nci serbest bölge, Samsunspor Futbol Akademisi için yer tahsisi, Adli Tıp Kurumu, business uçuş seferleri gibi birçok sorunu çözerek, iş bitiriciliği ile dikkat çeken Bakan Muş, bu kez Terme'de OSB alanları, galericiler sitesi ve öğretmenevi ile ilgili tahsis sorunlarını ilgili makamları arayıp anında çözüm üreterek, "Ben Terme'nin vekiliyim" sözünün hakkını verdi.

Terme'nin önünü açacak projelerin hayata geçirilmesi için önemli bir aksiyon aldıklarını ifade ederek, Ticaret Bakanı Mehmet Muş'a teşekkür eden Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, "Sayın Bakanımızı ve Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş'ı ilçemizde ağırladık. Bakanımızın ziyaretleri ile hayata geçirmek için çalıştığımız birçok proje için büyük aksiyonlar aldık. Bakanımız, Ahmetbey Merası'ndaki 1000 dönümlük Sera OSB alanı, Evci-Sakarlı arasındaki Metal A.Ş'yi kapsayan 1000 dönümlük alandaki Karma OSB alanı, ikinci el minibüs alım-satımı konusunda Türkiye'nin yaklaşık yüzde 60'ını karşılayan ilçemizin ülke genelindeki vitrini olacak galericiler sitesi ve Terme Öğretmenevi tahsisi için taleplerimizi anında değerlendirerek, bir ziyaret süresine sığacak zaman diliminde bu önemli kazanımları ilçemize müjdeledi. Bakanımız iş adamları ve STK'larla yapılan toplantımızda 'Ben Terme'nin vekiliyim' demişti. Bunun hakkını daha ilk günden verdi. Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edeceğiz. Bakanımız Dr. Mehmet Muş'a ve Samsun Milletvekilimiz Fuat Köktaş'a tüm Termeliler adına teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Muş Ali Kılıç Terme Terme OSB Muş Politika Haberler

Bakmadan Geçme

6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu? Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title