Haberler

Eskişehir haber! Tepebaşı Belediye Başkanı Ataç, Çamlıca'da İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Eskişehir yerel haberi... Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ESKİ yetkilileri ile birlikte Çamlıca Mahallesi’nde gerçekleştirilen mazgal çalışmalarını inceledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, ESKİ yetkilileri ile birlikte Çamlıca Mahallesi'nde gerçekleştirilen mazgal çalışmalarını inceledi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (ESKİ) yetkilileri ile birlikte Çamlıca Mahallesi'nde incelemeler yaptı.

Başkan Ataç ve ESKİ Genel Müdür Yardımcısı Soner Bostancı, Su Kanal İşletme Dairesi Başkanı Ali Hikmet Canser, Kanal ve Yağmur Suyu Hatları Şube Müdürü Yüksel Kara ile birlikte incelemelerde bulunan Başkan Ataç, Çamlıca Mahallesi'nde ESKİ tarafından yapılan altyapı çalışmaları ve mazgallar hakkında bilgiler aldı.

Zaman zaman etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle bölge halkının olumsuzluk yaşamaması adına çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydeden Başkan Ataç, ESKİ yetkililerine de teşekkürlerini iletti.

Kaynak: ANKA / Politika

Çamlıca Mahallesi Ahmet Ataç Eskişehir Tepebaşı Yerel Politika Haberler

AK Parti kampta! Erdoğan'ın 'Türkiye için felaket' dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

AK Parti kampta! Erdoğan'ın "Türkiye için felaket" dediği konuyu Emine Hanım ele alacak

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

Pervin Buldan'dan Çiller'e: Senin eşin yatağında öldü, bizimkiler ise senin emrinle işkenceyle

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! 'Enflasyonu hangi parti çözer' sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

İktidar ve muhalefeti kara kara düşündürecek anket! "Enflasyonu hangi parti çözer" sorusuna vatandaşların verdiği cevap bir hayli manidar

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

Fenerbahçeliler çok kızacak! Dursun Özbek'ten bomba Mourinho yorumu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title