Haberler

Bakan Yılmaz, Bingöl İl Özel İdaresi'ne Alınan 5 Milyon Liralık Araç Teslim Törenine Katıldı

Bingöl İl Özel İdaresi’ne alınan araç teslim töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Köylerimize yolun gitmesi, içme suyunun, sulama suyunun gitmesi, son dönemlerde hızla artan altyapı ve üst yapı çalışmalarımızla kırsal alandaki yaşam standartlarını artırıyoruz.

Bingöl İl Özel İdaresi'ne alınan araç teslim töreninde konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Köylerimize yolun gitmesi, içme suyunun, sulama suyunun gitmesi, son dönemlerde hızla artan altyapı ve üst yapı çalışmalarımızla kırsal alandaki yaşam standartlarını artırıyoruz. Bugün kırsal alana gittiğinizde bir çok köyümüzde gerçekten şehir ortamında ne varsa aşağı yukarı aynısını görmek mümkündür" dedi.

Bingöl Özel İdaresi'ne, yol çalışmalarında kullanılmak üzere yaklaşık 5 milyon TL değerinde 5 damperli kamyon, 2 greyder, 1 silindir, 3 lastikli yükleyici, 2 ekskavatör, bir çekici ve 3 pikap alındı. Uydudan arıza takibi yapılabilen kepçeler ve ekskavatörlerin teslim törenine Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, AK Parti Bingöl Milletvekili Enver Fehmioğlu, AK Parti İl Başkanı Yılmaz Seven, Bingöl Eski Milletvekili Yusuf Coşkun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Işık, İl Genel Meclis Başkanı Yaşar Demir ve kurum çalışanları katıldı.

Törende konuşan Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, 5 milyon TL'ye yakın yatırımın söz konusu olduğunu ifade ederek, İl Özel İdaresi'nin her geçen gün araç parkını güçlendirdiğini söyledi.

Araçlarla hizmetlerin daha etkin, daha hızlı ve daha verimli bir şekil alacağını vurgulayan Bakan Yılmaz, "İnşallah bunların hepsi hizmete yansıyacak. Sayın valimizin yönetiminde tüm kurum amirlerimiz ile birlikte özel idaremizin daha etkin ve daha verimli çalışabilmesi için gayret sarf ediyoruz. Bilindiği gibi Bingöl'ün çok geniş bir kırsal alanı ve aynı zamanda çok dağınık bir yapı alanı var. Çok sayıda köy ve mezramız var. Bütün buralara yolun gitmesi, içme suyunun yapılması son dönemlerde hızla artan altyapı ve üst yapı çalışmalarımızla kırsal alandaki yaşam standartlarını artırıyoruz. Bugün kırsal alana gittiğinizde bir çok köyümüzde gerçekten şehir ortamında ne varsa aşağı yukarı aynısını görmek mümkün. Tabi bu hizmetlerin götürülmesinde KÖYDES programımızın çok büyük bir etkisi var. Bir taraftan özel idaremizin kendi bütçesi, diğer taraftan KÖYDES gibi özel programlarımız ile son dönemlerde de DAP İdaresi ile arazi sulama göletlerine, hayvan içme suyu göletlerine destek vermeye başladık. Bütün bu çalışmalarla biz kırsalda bir taraftan yaşam kalitesini artırıyoruz, diğer taraftan da kırsal alanda gelir getirici faaliyetleri destekliyoruz. Bu her iki konuda da özel idaremizin çok önemli katkıları var. Bu konuda sayın valimize, genel sekreterimize, il genel meclis başkanımız ve tüm yetkililere teşekkür ediyorum. Özel idaremiz bugün çok çok iyi bir konumdadır. Sadece tek bir hususta biraz daha gayret sarf etmeliyiz. O da daha teknik, daha nitelikli ve donanımlı elamanlarla özel idaremizi takviye etmeliyiz. Bu konuda inşallah önümüzdeki dönemde özel idaremizi daha da güçlendireceğiz" dedi.

Bakan Yılmaz, açılışın ardından Muş'a gitmek üzere Bingöl'den ayrıldı. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cevdet Yılmaz Yılmaz Bingöl Ak Parti Politika Güncel Haberler

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Seçime de toplantıya da damga vurdular! Vekillerin emekli için istediği zam oranı AK Parti'yi karıştırdı

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Brezilya'dan ithal edilen 27 bin angus dev gemiyle Türkiye'ye getirildi

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25-26 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar #128240 25-26 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! KPSS sınav yerleri ne zaman açıklanacak 2024? #128196 25-26 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Gaddar ne zaman final yapacak? #129300 #128250 25 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

Meclis'e gelmesi beklenen düzenleme Erbakan'ı küplere bindirdi: Biz sokak hayvanlarının uyutulmasına karşıyız

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title