Haberler

Bakan Soylu, Dilek İmamoğlu'nun yaptığı hareketi eleştirdi: PKK'nın zafer işaretini yaptılar

Güncelleme:

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Süleyman Soylu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'nun katıldığı Van mitingine ilişkin, "Ekrem İmamoğlu da hanımıyla birlikte katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişisi 'Selo'ya özgürlük' diye bağırdı" dedi.

İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili adayı Süleyman Soylu, Şişli'de Gölova Kadınlar Derneği üyeleriyle buluştu. Burada bir konuşma yapan Soylu, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Dilek İmamoğlu'nun katıldığı Van mitingine ilişkin çarpıcı değerlendirmelerde bulundu.

"PKK'NIN ZAFER İŞARETİNİ YAPTILAR"

Bakan Soylu yaptığı açıklamada "Van'da bir miting yaptı. Van'da yapılan mitinge aynı zamanda Ekrem İmamoğlu da hanımıyla birlikte katıldı. HDP bayrağı salladılar. PKK'nın zafer işaretini yaptılar. Meydanda 11 bin kişi vardı. 10 bin kişisi 'Selo'ya özgürlük' diye bağırdı. HDP'lileri oraya topladılar, kendi bir takım partililerini topladılar, yetmedi. 'Dişe diş, kana kan, Öcalan' diye orada slogan attılar. Şimdi neyin ne olacağı Allah muhafaza. Eğer bunlar iktidara gelirlerse Allah korusun ne yapacakları apaçık ortadır" ifadelerine yer verdi.

Bakan Soylu, Dilek İmamoğlu'nun yaptığı hareketi eleştirdi: PKK'nın zafer işaretini yaptılarDilek İmamoğlu, Van mitinginde yaptığı bu hareketle sosyal medyanın da gündemine oturdu

"ŞÜPHELİLER YENİ BİR YÖNTEM BELİRLEMİŞLER"

Ankara merkezli 52 ilde gerçekleştirilen 53. Kökünü Kurutma Operasyonu'nun detaylarını da anlatan Bakan Soylu, "Saat 4'ü 15 geçe, bugün sabah itibariyle yaklaşık 52 vilayette yaptığımız operasyonun, Ankara merkezli MASAK ile beraber Ankara Başsavcılığı'yla beraber gerçekleştirilen operasyon uyuşturucuya karşı 53. Kökünü Kurutma operasyonuydu. Bu operasyona yaklaşık 2 bin 248 polisimiz katıldı. ve yaklaşık 598 şüphelimiz vardı. Şu ana kadar yaptığımız Kökünü Kurutma operasyonlarından en büyüğüydü. Şüpheliler yeni bir yöntem belirlemişler, 1 yıldır bu yeni yöntemi takip ediyoruz. Bu yeni yöntemle hesaplara paralar aktarılıyor ve birtakım kuryeler vasıtasıyla da o aktarılan paralar sonucunda uyuşturucular ilgili kişilere ulaştırılıyor. Bunun içerisinde yönetici, lideri, satıcısı, torbacısı var. 52 vilayette bunların 524'ünü kıskıvrak yakalayıp adalete teslim ettik" dedi.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Milletvekili Adayı Millet İttifakı İçişleri Bakanı Dilek İmamoğlu Ekrem İmamoğlu Süleyman Soylu İstanbul Van PKK Politika Güncel Haberler

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Haziran enflasyonu hariç memur ve emeklinin zam oranı belli oldu

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Gözaltına alınan Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Akış görevden alındı

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Enflasyon mayıs ayında yüzde 3,37 arttı, yıllık bazda yüzde 75,45 oldu

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

Fikirtepe'de lise bahçesinde rezalet! İlişkiye girerken kameraya yakalandılar

500

Yorumlar (16)

Haydar:

Bir kere o işaret sadece Zafer işaretidir ve tüm dünyada kullanılır PKK ile terörle ne alakası var

261
276
yanıtYanıtla
halit kaktüs:

Bak sen! PKK ile hiç ilgisi yok yani o işaretin. Hatta Seloya özgürlük filan da demediler..

yanıt49
yanıt20
Blackened:

La herşeyi de ne güzel masum gösteriyorsunuz. Biz de yedik cümle hdplinin karsisinda bu isaretin "çok genel" maksatla kullanıldığına :))

yanıt51
yanıt17
İbrahim Halil Gündüz:

Doğru diyorsun, aynı işareti Karadeniz mitinglerinde de yapmasını bekliyoruz.

yanıt48
yanıt16
ismail bey :

15 temmuz gecesi, sokağa çıkan halka hakaret eden bu kadın hala nasıl dışarda geziyor...

168
112
yanıtYanıtla
Doğrucu Mahmut:

O evrenselbir işarettir,aynen orta parmak gibi:)

139
137
yanıtYanıtla
bekir yapici:

soylu yine zirvalamis adam resmen cahil kesime odaklanmis vaziyette zafer isareti ne pkk nin nede bir baska teskilatin sembolüdür dünya genelinde kullanilir ilk defa orta cagda ingiliz ve iskocyali okcularin düsmandan birini vurunca yaptigi bir hareket oldugu söyleniyor.

123
146
yanıtYanıtla
Angino chere:

" Victory " = Zafer isareti ..kazanmaktan baska bir anlami yoktur.. Öküzün altinda buzagi aramaninda bir anlami yoktur..

80
93
yanıtYanıtla
SeyYah Saruhanli:

boşuna anlatmayin bunlar inanmak istedigine inanirlar rte ne dese ona inanirlar

47
70
yanıtYanıtla
Bay Metin:

Yazıklar olsun size zafer işareti Van da yaparsn pkk ile eş değerdir. Filistinde yaparsan Başkenti Kudüs olan Filistin devleti anlamına gelir. Siz ya aptalsınız yada bu milleti aptal yerine koyuyorsunuz hadi ordan

86
28
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title