Haberler

Bakan Soylu; AK Parti, MHP ve CHP'nin oy oranlarını açıkladı

Güncelleme:

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, çıktığı televizyon programında AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı. Bakan Soylu, "Son seçimden bugüne kadar Cumhur İttifakı'nın oy oranı %51,5 altına düşmedi. Aceleleri ve telaşları bu. AK Parti 40-40,5 seviyesi. MHP 10,5-11 seviyesi. CHP'nin de oy oranını da söyleyeyim; %20,5'la 21, %19'u da gördü" ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TRT Haber'de Aysun Torun, Yahya Bostan ve Melik Yiğitel'in sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, son dönemde sıkça konuşulan AK Parti ve Cumhur İttifakı'nın oy oranını açıkladı.

Muhalefetin erken seçim iddialarıyla ilgili Bakan Soylu, "Son seçimden bugüne kadar Cumhur İttifakı'nın oy oranı %51,5 altına düşmedi. Aceleleri ve telaşları bu. AK Parti 40-40,5 seviyesi. MHP 10,5-11 seviyesi. Konda'nın araştırması da öyle bizim yaptıklarımız da öyle. CHP'nin de oy oranını da söyleyeyim; %20,5 ile 21, %19'u da gördü. Bir yıldır bu bantta oyları. Asimetrik hamleleri biz yaptık. Ne yaptığımızı biliyoruz. Türkiye'yi parlamenter siyaset üzerinden istikrarsızlaştırmaya" dedi.

MERAL AKŞENER'İN NETANYAHU BENZETMESİNE TEPKİ

İYİ Parti lideri Meral Akşener'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı İsrail Başbakanı Netanyahu'ya benzetmesine ilişkin Bakan Soylu, "Meral Akşener'in dediği yakışır mı? Akşener bugüne kadar ne yapmış o insanlarla ilgili, Cumhurbaşkanımız ne yapmış? O insanlar diyecekler ki: Bizi öldürüyorlardı, Türkler sahip çıktı. Ne yaptın bu ülkeye de, ne ortaya koydunuz da siz Netanyahu ile Erdoğan'ı aynı kefeye koyuyorsunuz" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

İçişleri Bakanlığı Süleyman Soylu Trt Politika Güncel Haberler

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Hatay'da 4.1 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

İsrail'in Demir Kubbe'si paramparça! Hizbullah, kamikaze drone ile yapılan saldırının görüntülerini paylaştı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Bakmadan Geçme

Özel sektöre Kurban bayramı tatili kaç gün? Kurban bayramı idari tatil mi, resmi tatil mi? EKPSS TERCİH BAŞLADI MI 2024? EKPSS tercihleri ne zaman, nasıl yapılır? EKPSS TERCİH KILAVUZU! Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman, ne kadar yatacak? Erzurum Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Erzurum'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? E - OKUL NE ZAMAN KAPANIYOR 2024? MEB e - Okul not ve DEVAMSIZLIK kapama tarihi ne zaman? Gaziantep Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Gaziantep'te kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? FERDİ KADIOĞLU FENERBAHÇE'DEN GİDİYOR MU? #9917 Ali Koç transfer ile ilgili ne dedi? Bonservis için takam verdi! #129349 Antalya Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Antalya'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Samsun Kurban kesim ve satış yeri 2024: Samsun'da kurban pazarı hangi ilçeye ve nereye kuruluyor? MOURİNHO MALİYETİ NE KADAR? Ali Koç açıkladı: Mourinho yıllık maliyeti kaç para? Kayseri Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Kayseri'de kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? İzmir'de kurban satış ve kesim yerleri nereler? İşte 2024 İzmir kurban pazarı konumları Ankara Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Ankara'da kurban pazarı nereye ve hangi ilçelere kuruluyor? Bursa Kurban kesim ve satış yerleri 2024: Bursa'da kurban pazarı nereye, hangi ilçeye kuruluyor? KARNE GÜNÜ NE ZAMAN? Karneler ne zaman verilecek, 3 ay tatil ne zaman başlıyor?
Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

Bakan Tunç'tan AYM çıkışı: Cumhurbaşkanlığı Kararnameleri'nden kaynaklanan atamalar geçersiz değildir

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title