Haberler

Bakan Kılıç Osmaniye'de

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Osmaniye'de Tosyalı Holding tarafından yapımı üstlenilen çok amaçlı spor salonunun temelini attı.

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Osmaniye'de Tosyalı Holding tarafından yapımı üstlenilen çok amaçlı spor salonunun temelini attı. Kılıç, söz konusu yatırımın 'devlet-millet işbirliği'nin en güzel örneklerinden biri olduğunu ifade ederek, Osmaniye'nin sportif alanda da öne çıkmasını beklediklerini söyledi.

Bakan Kılıç, Tosyalı Holding tarafından Fakıuşağı Mahallesi'ndeki Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının yanına yaptırılacak olan 2 bin seyirci kapasiteli Tosyalı Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temel atma törenine katıldı. Yoğun ilgi gösterilen törende konuşan Bakan Kılıç, Osmaniye'nin sanayi kenti olma yolunda büyük bir atılım ortaya koyduğuna dikkat çekerek, 2003 yılında Organize Sanayi Bölgesi'nde çalışan sayısı 85 iken, bugün bu rakamın 11 bine ulaştığına işaret etti. Kılıç, "Tabii Osmaniye'de sadece sanayi

alanında değil, aynı zamanda eğitim ve spor alanında da atılımlar yapılıyor. YGS Türkiye birincisi Sümeyye Nur Satin'in Osmaniye'den çıkması da bunun kanıtı. Bu kızımızı tebrik ediyorum" dedi.

Temelini attıkları spor tesisi ile birlikte Osmaniye'nin kendisini sportif alanda da ileri gideceğine inandığını dile getiren Suat Kılıç, söz konusu yatırımın aynı zamanda da 'devlet-millet işbirliği'nin en güzel örneklerinden biri olarak da öne çıktığını anlattı.

Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı ise, holding olarak Osmaniye'de sadece sanayi yatırımı değil, sosyal sorumluluk projesi kapsamında da çalışmalar yaptıklarını anlattı. Tosyalı, bu sene eğitim-öğretime başlayan Sosyal Bilimler Lisesi'nin yanı sıra engelliler için bir okul, Tosyalı Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi ile bugün temelini attıkları 'Çok Amaçlı Spor Salonu'nu da Osmaniye'ye kazandıracaklarını dile getirdi.

AK Parti Osmaniye Milletvekilleri Suat Önal ve Durdu Mehmet Kastal da, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya ve Bakan Suat Kılıç'a katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür etti.

Vali Celalettin Cerrah, Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi'nde Tosçelik'in faaliyete geçmesinin ardından büyük iş istihdamı sağlandığını belirterek, sanayinin yanı sıra Tosyalı Holding'in eğitim ve spor alanında da yaptığı yatırımlardan dolayı teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Osmaniye Çok Amaçlı Spor Salonu'nun temeli, Bakan Suat Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri tarafından atıldı. Kılıç, tören alanında bulunan Sümeyye Nur Satin'i, YGS'deki başarısından dolayı kutlayarak, kedisine bir çiçek takdim etti. Bakan Kılıç, Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi'ni de ziyaret ettikten sonra Osmaniye'den ayrıldı. - OSMANİYE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Organize Sanayi Bölgesi Tosyalı Holding Sümeyye Nur Osmaniye Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hamas sadece kendi topraklarını değil, Anadolu'yu da savunuyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

Erkan Petekkaya, Göcek için Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım istedi: Sizin bilmediğiniz şeyler dönüyor

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

3 ilçe ve 4 beldede oy verme işlemi tamamlandı! İşte sandıktan çıkan ilk sonuçlar

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kimler? 2 Haziran Survivor düelloyu kim kazandı? Survivor bu akşam kim elenecek? Jose Mourinho futbol kariyeri! Jose Mourinho kaç kupa kazandı, hangi takımları çalıştırdı? Türkiye-ABD Voleybol Maçı Canlı İzle! Türkiye-ABD voleybol maçı saat kaçta? #127952 Türkiye-ABD voleybol maçı şifresiz kanalda canlı yayın bilgileri! JOSE MOURİNHO KİMDİR, KAÇ KUPASI VAR? Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Jose Mourinho hiç futbol oynadı mı? HAVA SICAKLIĞI HABERLERİ 2 HAZİRAN Bugün hava durumu nasıl? Adana'da hava sıcaklığı kaç derece? İl il hava durumu tahminleri! Teşkilat full HD bölüm izle! Teşkilat 110. bölüm tek parça izle! Teşkilat son bölüm neler oldu? LGS SONUÇ TARİHİ 2024 #128204 LGS sınav sonuçları ve yerleştirme tarihi ne zaman açıklanacak? MEB LGS sınavı cevap anahtarı! Okullar erken mi kapanacak iddiaları doğru mu? Okullar erken mi kapanacak, ne zaman kapanacak 2024? TV YAYIN AKIŞI 2 HAZİRAN #128250 Bu akşam hangi dizi ve filmler var? Pazar günü televizyonda neler var? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 2 Haziran Pazar Survivor yeni bölüm! Kuyumcular Pazar açık mı? Pazar günü kuyumcular açık mı, saat kaça kadar açık? Kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanacak iddiası doğru mu? 3 ay kredi kartının asgari ücreti ödenmezse kart kapanır mı? İtalya Çin voleybol maçı ne zaman? İtalya Çin voleybol maçı hangi kanalda, saat kaçta? Dünya kahvaltı günü nedir? Dünya kahvaltı günü ne zaman kutlanır, ilk ne zaman kutlandı? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Haziran Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda?
Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

Kimliğini unutan öğrenci, okul müdürünün çabasıyla LGS'ye son anda yetişti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title