Haberler

Bakan Fidan: PKK terör örgütü varlığını devam ettirdikçe Suriye'deki faaliyetlerimiz devam edecek

Güncelleme:

TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerine katılan Hakan Fidan'ın DEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın terörle mücadeleye yönelik eleştirilerine verdiği cevap salonda alkış aldı. Bakan Fidan, "Türkiye'nin sınır ötesi operasyonları ile Gazze'de olan olayları kıyaslamak büyük bir talihsizlik. Ben yıllarca sınır ötesi harekatlar içerisinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı olmadı. PKK terör örgütünün silahlı varlığı devam ettiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek." dedi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Genel Kurulu'ndaki bütçe görüşmelerinde DEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın terörle mücadele yönelik eleştirilerine cevap verdi. Bakan Fidan, " Türkiye'nin sınır ötesi operasyonları ile Gazze'de olan olayları kıyaslamak büyük bir talihsizlik. Ben yıllarca sınır ötesi harekatlar içerisinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı olmadı. PKK terör örgütünün silahlı varlığı devam ettiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek." derken, sözleri salonda alkış aldı.

BEŞTAŞ'IN TERÖRLE MÜCADELE ELEŞTİRİSİNE BAKAN FİDAN'DAN YANIT

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, TBMM Genel Kurulu'nda bakanlığının 2024 yılı bütçe görüşmelerine katıldı. Açıklamalarda bulunan Bakan Fidan, DEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş'ın, sınır ötesinde terörle mücadele operasyonlarına yönelik eleştirisine yanıt verdi.

Bakan Fidan: PKK terör örgütü varlığını devam ettirdikçe Suriye'deki faaliyetlerimiz devam edecekDEM Parti Grup Başkanvekili Meral Danış Beştaş

"HİÇBİR ŞEKİLDE SİVİL KAYBI OLMADI"

Sınır ötesi operasyonlarda sivillerin öldürülmediğini belirten Bakan Fidan, terörle mücadelenin aralıksız süreceğini vurguladı. Bakan Fidan'ın sözlerini Genel Kurul'daki milletvekilleri alkışladı. Bakan Fidan şunları söyledi: "Türkiye'nin sınır ötesi operasyonları ile Gazze'de olan olayları kıyaslamak büyük bir talihsizlik. Biz hiçbir şekilde sivil kayıplarına mahal bırakmamaktayız. Ben yıllarca sınır ötesi harekatlar içerisinde bulundum. Hiçbir şekilde sivil kaybı olmadı. PKK terör örgütünün silahlı varlığı devam ettiği sürece oradaki faaliyetlerimiz devam edecek.

Bakan Fidan: PKK terör örgütü varlığını devam ettirdikçe Suriye'deki faaliyetlerimiz devam edecekDışişleri Bakanı Hakan Fidan

"SINIR ÖTESİNDE VURULANLARIN HEPSİ ÖRGÜT MENSUBUYDU"

Örgüt mensupları hedef alınırken çok titiz bir meşakkatli istihbari süreçten geçiriliyor. Şimdiye kadar vurduğumuz hiçbir örgüt mensubu 'örgüt mensubu değildir' diye ilan edilmedi. Sınır ötesinde vurulanların hepsi örgüt mensubuydu. Bunlar gizli saklı değil, hepsinin ismi gazetelerde yayınlanıyor. Bir kişi çıkıp da 'Bunlar örgüt mensubu değildir' demedi, hepsi örgüt mensubudur."

Haberler.com / Emre İliksiz - Politika

Meral Danış Beştaş Tbmm Genel Kurulu DEM Parti Türkiye Suriye Gazze PKK Politika Dünya Haberler

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi 38,78 lira, enflasyon beklentisi ise 43,64 lira oldu

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Eurovision birincisinden Bahçeli'yi küplere bindirecek Türkiye mesajı

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Ali Koç mu Aziz Yıldırım mı? Acun Ilıcalı da safını belli etti

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

Özel'den Süleyman Soylu çağrısı: Dokunulmazlığı kaldırılsın ve Kaplan soruşturmasında bildiklerini anlatsın

500

Yorumlar (27)

Erdal Alaçam:

İçimizdeki bu hainler olmasa idi teröre harcanan para ...şuan ülke nerelerde olurdu ..

219
22
yanıtYanıtla
a aa:

Anlatmayla anlamaz bunlar, ama sabredelim geliyor gelmekte olan. La Galibe İllallah.

167
27
yanıtYanıtla
BLACK LİON:

Bir yaprak yiyemezsiniz

yanıt24
yanıt115
mahalle sakini:

Yedireceğiz, izle.

yanıt9
yanıt2
Benim Kkk:

Twrir orgutunun emir kullarinin zoruna gitmis vah vah vah

118
14
yanıtYanıtla
Martin Sikertel:

"Şu ana kadar vurduğumuz hiç bir örgüt mensubu; örgüt mensubu değildir diye ilan edilmedi. Vurduklarımızın hepsi örgüt mensubuydu." Canını yerim bakanım; terörün belini kırmaya devam. Fakat şöyle de bir durum var, terör dünyanın neresinde olursa olsun terördür. Bizdeki terörist, diğeri özgürlük savaşçısı mantığı yanlıştır. Pazar yerinde masum çoluk çocuğu katledenin adı teröristtir.

79
23
yanıtYanıtla
Hasan Yandik:

Mar

yanıt2
yanıt17
Hasan Yandik:

Martin emin değilim ama o saldırı bizim dostların saldırısı olduğuna kanıt yok bilerek yapılmış olabilir hiç bir müslüman sivil halka olamadık yere saldırmaz,bahane olarak servis edilmiş olabilir gerçek olmayıp..

yanıt2
yanıt1
Martin Sikertel:

@Hasan Yandik, "Mar" ne? Sırf yazmış olmuş için yazayım da adam sansınlar diye yazma sen bir daha.

yanıt6
yanıt2
Martin Sikertel:

Hasan Yandik öncelikle sizden özür dilerim ve yazdığım cevaba verdiğiniz olgun tepki için teşekkür ederim. Müslüman olana Müslüman değil demek büyük günah; ama dediğiniz gibi bunu yapan Müslüman olamaz. Son durumdan bahsetmiyorum sadece; Hamas'ın sürekli yaptığı şey bu.

yanıt3
yanıt3
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title