Haberler

Bağımsız Aday Bengi Yıldız Kozluk Seçim Bürolarını Açtı

Batman Bağımsız Milletvekili Adayı Bengi Yıldız, Yüzlerce Kişinin Katılımıyla Kozluk İlçesi ile Bekirhan Beldesinde Seçim Bürolarını Açtı.

Batman bağımsız milletvekili adayı Bengi Yıldız, yüzlerce kişinin katılımıyla Kozluk ilçesi ile Bekirhan beldesinde seçim bürolarını açtı.

'Bin Umut' Batman adayı Bengi Yıldız, ilk olarak Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Belde seçim bürosunu açtı. Açılışa katılan kalabalık bir grup, Yıldız'ı coşkulu bir şekilde karşıladı. Seçim bürosunun açılışından sonra konuşan Demokratik Toplum Partisi (DTP) Batman İl Başkanı M. Salih Altun, birçok sıkıntı ve sorununun bulunduğunu ancak her şeyi bir kenara bırakarak 'Bin Umut' adaylarının Meclis'e gidebilmesi için herkesin büyük bir sorumluluk duygusuyla çalışması gerektiğini söyledi.

Bekirhan belde seçim bürosunun açılışından sonra onlarca araçlık konvoyla Kozluk ilçesine doğru yola çıkıldı. Burada iki ayrı seçim bürosunun açılışını yapan Yıldız, konuşmasında eski DEP milletvekili Orhan Doğan'ın Ağrı Doğubeyazıt'ta geçirdiği kalp krizi sonrasında hastanede olmasının kendilerini üzüntüye boğduğunu ve halkın Doğan için dua ettiğini söyledi.

(HY-FA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title